Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
BayWa r.e. neemt Solar-Center over
(foto: BayWa r.e.)

BayWa r.e. neemt Solar-Center over

BayWa r.e. heeft het Benelux-team van Solar-Center overgenomen. Het leidt vanaf nu het bedrijf van de Luxemburgse onderneming Solar-Center onder een nieuwe naam: BayWa r.e. Solar Systems S.à r.l..

Het bedrijf gaat niet alleen de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse makrt bedienen, maar ook Frankrijk. BayWa r.e. gaat het handelsbedrijf voor zonne-energie in de Benelux-landen ter plaatste met verkoopmedewerkers versterken.

Günter Haug, algemeen directeur van BayWa r.e.: ‘Met de oprichting van de nieuwe vennootschap in Luxemburg zetten wij onze strategische groei voort en breiden we onze activiteiten in de handel in zonne-energie in de Benelux duidelijk uit. Als onderdeel van het BayWa r.e.-competentienetwerk is het team in Luxemburg in de toekomst in staat om de klanten een nog grotere keuze aan kwaliteitsproducten te bieden. Met deze stap willen wij successievelijk onze marktaandelen in de genoemde landen uitbreiden.’

BayWa r.e. Solar Systems S.à r.l. neemt een groot deel van de medewerkers van Solar-Center over. Het team zal zijn technische knowhow en zijn regionale marktkennis in de nieuwe vennootschap inbrengen om maatwerkoplossingen voor installateurs te verkopen. In 2015 heeft Solar-Center componenten voor ruim 4.500 pv-installaties geleverd.

Lees ook: Eco Pro overgenomen door Volta Limburg

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Zonneplan zoekt:

Dakspecialist

Zonneplan zoekt een Dakspecialist.
Fulltime • Nederland
Zonneplan zoekt:

Junior Accountmanager

Zonneplan zoekt een Junior Accountmanager
Fulltime • Zwolle
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!