Autarco

Autarco is het eerste zonne-energiemerk ter wereld met complete zonne-energiesystemen. Waar andere merken zich nog richten op componenten, bieden wij één compleet systeem onder één naam. Doordat we een totaalsysteem bieden, kunnen we ons focussen op revolutionaire ontwikkelingen. Zo bieden we een niet-goed-geld-terug kWh-garantie en hebben we een Smart Home platform (met Smart Monitoring) geïntegreerd in alle systemen.

kWh-opbrengstgarantie
Andere merken geven slechts een indicatie van de verwachte kWh-opbrengst. Maar hoe waardevol zijn deze schattingen als later blijkt dat de cijfers niet zijn gehaald? Autarco levert bij elk systeem een niet-goed-geld-terug kWh-garantie in de vorm van een certificaat. Daarop staat glashelder hoeveel het systeem gegarandeerd gaat opwekken. Al onze systemen worden pro-actief gemonitord en aan het einde van de garantieperiode evalueren we de kWh-opbrengst. Als er minder is opgewekt dan we op voorhand garandeerde, keren wij het verschil in euro’s uit. De investering loopt bij Autarco dus geen enkel risico.

Autarco Smart Home & Smart Monitoring
Autarco is het enige zonne-energiemerk ter wereld dat standaard een Smart Home platform biedt bij alle systemen. Deze draadloze technologie stelt elektronische apparaten in staat slim te worden, waardoor ze op afstand bestuurbaar zijn. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat een wasmachine pas gaat draaien zodra er genoeg zonne-energie voor is opgewekt. Op ons platform kunnen al deze technologieën toegepast worden. In de toekomst lanceert Autarco energiegerelateerde uitbreidingen.

Onze app Smart Monitoring is een vast onderdeel van Autarco Smart Home. Grafieken laten precies zien hoeveel kWh een systeem oplevert, maar ook hoeveel er in totaal wordt verbruikt.

Autarco zoekt distributie en retailpartners in Nederland. Interesse? Neem contact met ons op.Autarco
Roel van den Berg

Mathildelaan 1B (LAC studio’s)
5611 BD Eindhoven
T. +31 (0) 85 303 13 42
E. roel.van.den.berg@autarco.com
I. www.autarco.com/nl

Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nu in Solar Magazine

Juni 2017

De juni-editie van Solar Magazine bevat artikelen over:   NEN1010: installatiekwaliteit continu onder druk, roep om opleverkeuring Vlaamse energieminister Bart Tommelein 1 jaar op zijn post: ‘Nieuwe promotiecampagnes voor...
Vacatures
Duramotion zoekt:

Technisch verkoper

Duramotion is op zoek naar een technisch verkoper.
Fulltime • Heerlen
Solar Monkey zoekt:

Commercieel trainee

Solar Monkey zoekt een commercieel trainee.
Fulltime • Delft
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!