Solar Monkey


Solar Monkey, een jong bedrijf dat – in samenwerking met de TU Delft – software en aanvullende diensten heeft ontwikkeld. De software van Solar Monkey stelt installateurs in staat om snel een legplan te ontwerpen. De dakhoek wordt bijvoorbeeld al automatisch berekend, wat de nodige tijd scheelt. En dankzij een automatische schaduwanalyse wordt de werkelijke opbrengst (kWh) nauwkeurig in beeld gebracht, waarvoor vervolgens een opbrengstgarantie kan worden afgegeven. Deze wordt geborgd in Stichting Zonnegarant.

Het ontworpen zonnesysteem is direct klaar om geïnstalleerd te worden. Na het plaatsen kan de installatie tegen een meerprijs dagelijks gemonitord worden om er zeker van te zijn dat deze goed werkt. Mogelijke problemen worden direct opgemerkt en opgelost, vaak nog voordat de klant zelf doorheeft dat er iets aan de hand is. Solar Monkey ondersteunt partners waar gewenst in het gehele verkoopproces. Ook voor commerciële projecten of aanbestedingen van gemeenten of woningcorporaties, bieden de software en services van Solar Monkey een onderscheidende en efficiënte oplossing.

Solar Monkey
Olivier Noorduyn

Molengraaffsingel 12
2629JD Delft
T. +31 (0)15 203 60 04
E. info@solarmonkey.nl
I. www.solarmonkey.nl

Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2019

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt maakt zich op voor lineaire groei Nederland maakt zich op voor het solar decennium NATIONAAL...
Vacatures
Libra Energy zoekt:

Marketingstagiair

Libra Energy biedt een Uitdagende Marketing stage bij organisatie in duurzame energie aanb.
Fulltime • Uitgeest
Green Energy Company zoekt:

Account manager

Green Energy Company zoekt een Account manager
Fulltime • Weesp
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!