Solar Magazine - Technique Solaire Nederland
Apollovlinder 24
3723RK Bilthoven (Nederland)
Contact: Dick Teunis
Telefoon: 31 (0)6 50 69 65 33

Technique Solaire Nederland

Technique Solaire is een Franse onafhankelijke energieproducent, opgericht in 2008, marktleider in Frankrijk in zonnedaken met meer dan 150 werknemers en een jaaromzet van 150 miljoen euro.

Wij zijn experts in het ontwikkelen, financieren, bouwen en exploiteren van zonne-energieprojecten en bezitten en exploiteren 300 MWp aan activa in Frankrijk en India en hebben meer dan 700 MWp aan projecten in aanbouw en ontwikkeling.

Onze Nederlandse dochteronderneming, Technique Solaire Nederland B.V., is sinds 2020 actief. Ons eerste project, een 1 MWp  grondgebonden installatie, is sinds medio 2021 operationeel.  Een tweede project, een 7 MWp drijvend zonnepark is in aanbouw.  Wij willen onze activiteiten in Nederland snel uitbreiden. Ons doel is om tegen het einde van 2024 ten minste 50 MWp aan operationele projecten in Nederland te hebben.

Vacatures bij Technique Solaire Nederland

Business Developer in zonne-energie

Nu in Solar Magazine

September 2022

Verzekeraars massaal gestopt met vergoeden onzichtbare schade aan zonnepanelen Belangenorganisaties verdeeld over afbouw salderingsregeling zonnepanelen HERO: van toxisch pv-glas naar circulaire glas-polymeerfrontsheet voor zonnepanelen...
Vacatures
kWh People zoekt:

Software Product Owner Solar

Fulltime (40 uur) - Nederland
TKI Urban Energy zoekt:

Innovatieanalist hernieuwbare elektriciteit

Fulltime (40 uur) - Utrecht, 3511 MH, 550
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!