logo
wvhj2023
bedrijf-logo-recom-technologies
4 Avenue Pierre Marzin 22300 Lannion (Frankrijk)
Georgia Stavropoulou
Fabrikant

RECOM Technologies

RECOM Technologies is een in Frankrijk gevestigd duurzaam energiebedrijf met een opmerkelijke aanwezigheid in de wereldwijde zonne-energiesector. RECOM is een fabrikant van zonnepanelen, zonnecellen, omvormers, hybride opslagsystemen, batterijen en laadpalen voor elektrische voertuigen (EV), een innovatief bedrijf dat onderzoek & ontwikkeling, productie en distributie integreert.

RECOM is een toonaangevende en de enige Bloomberg Tier 1 PV-module fabrikant in Europa met meer dan 2,1GW jaarlijkse productiecapaciteit en met een verkoop van meer dan 3GW zonnepanelen in meer dan 100 landen.

Naast onze productiefaciliteit in Frankrijk en ons lokale R&D-team, investeren we in en werken we samen met toonaangevende wereldwijde onderzoeksinstellingen en fabrikanten om te innoveren, ontwikkelen, delen en commercialiseren van de nieuwste technologische ontwikkelingen in de productie van zonnepanelen. Onze belangrijkste O&O-partner op het gebied van zonnepanelen is een toonaangevend Frans onderzoekscentrum, het Nationaal Instituut voor Zonne-energie (CEA/INES). Wij werken ook samen met andere onderzoekscentra, universiteiten en productiebedrijven naarmate onze portefeuille wordt uitgebreid.

Wij zijn pioniers op het gebied van oplossingen voor zonne-energie en energieopslag, zoals skid mounted panel inverter oplossingen voor residentiële, commerciële en utiliteitstoepassingen.

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Marktgids Zonne-energie 2024
De Solar Magazine Marktgids Zonne-energie 2024 biedt een totaaloverzicht van de zonne-energiemarkt en is een bijlage van de december 2023-editie van Solar Magazine. De Marktgids Zonne-energie 2024 kent dit jaar 14 rubrieken met onder meer de volgende...
Bekijk alle magazines