Solar Magazine - RECOM Technologies
4 Avenue Pierre Marzin
22300 Lannion (Frankrijk)
Contact: Georgia Stavropoulou
Telefoon: +33 255 03 08 61
Fax: +33 255 03 08 62

RECOM Technologies

RECOM Technologies is een in Frankrijk gevestigd duurzaam energiebedrijf met een opmerkelijke aanwezigheid in de wereldwijde zonne-energiesector. RECOM is een fabrikant van zonnepanelen, zonnecellen, omvormers, hybride opslagsystemen, batterijen en laadpalen voor elektrische voertuigen (EV), een innovatief bedrijf dat onderzoek & ontwikkeling, productie en distributie integreert.

RECOM is een toonaangevende en de enige Bloomberg Tier 1 PV-module fabrikant in Europa met meer dan 2,1GW jaarlijkse productiecapaciteit en met een verkoop van meer dan 3GW zonnepanelen in meer dan 100 landen.

Naast onze productiefaciliteit in Frankrijk en ons lokale R&D-team, investeren we in en werken we samen met toonaangevende wereldwijde onderzoeksinstellingen en fabrikanten om te innoveren, ontwikkelen, delen en commercialiseren van de nieuwste technologische ontwikkelingen in de productie van zonnepanelen. Onze belangrijkste O&O-partner op het gebied van zonnepanelen is een toonaangevend Frans onderzoekscentrum, het Nationaal Instituut voor Zonne-energie (CEA/INES). Wij werken ook samen met andere onderzoekscentra, universiteiten en productiebedrijven naarmate onze portefeuille wordt uitgebreid.

Wij zijn pioniers op het gebied van oplossingen voor zonne-energie en energieopslag, zoals skid mounted panel inverter oplossingen voor residentiële, commerciële en utiliteitstoepassingen.

Nu in Solar Magazine

September 2023

Installateurs zonnepanelen bang voor teruglopende verkopen: ‘Acties energiebedrijven olie op het vuur’ Verkiezingen: ‘Niet overdramatiseren als afbouw salderingsregeling zonnepanelen pas in 2026 begint’...
Vacatures
Eigenenergie.net zoekt:

Coördinator Service en Onderhoud

Fulltime (40 uur) - 5667 KX Geldrop
Kremer Techniek zoekt:

Adviseur Duurzame Technieken

Fulltime (40 uur) - ‘s-Heerenberg
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!