logo
wvhj2023
bedrijf-logo-recom-technologies
4 Avenue Pierre Marzin 22300 Lannion (Frankrijk)
Georgia Stavropoulou
Fabrikant

RECOM Technologies

RECOM Technologies is een in Frankrijk gevestigd duurzaam energiebedrijf met een opmerkelijke aanwezigheid in de wereldwijde zonne-energiesector. RECOM is een fabrikant van zonnepanelen, zonnecellen, omvormers, hybride opslagsystemen, batterijen en laadpalen voor elektrische voertuigen (EV), een innovatief bedrijf dat onderzoek & ontwikkeling, productie en distributie integreert.

RECOM is een toonaangevende en de enige Bloomberg Tier 1 PV-module fabrikant in Europa met meer dan 2,1GW jaarlijkse productiecapaciteit en met een verkoop van meer dan 3GW zonnepanelen in meer dan 100 landen.

Naast onze productiefaciliteit in Frankrijk en ons lokale R&D-team, investeren we in en werken we samen met toonaangevende wereldwijde onderzoeksinstellingen en fabrikanten om te innoveren, ontwikkelen, delen en commercialiseren van de nieuwste technologische ontwikkelingen in de productie van zonnepanelen. Onze belangrijkste O&O-partner op het gebied van zonnepanelen is een toonaangevend Frans onderzoekscentrum, het Nationaal Instituut voor Zonne-energie (CEA/INES). Wij werken ook samen met andere onderzoekscentra, universiteiten en productiebedrijven naarmate onze portefeuille wordt uitgebreid.

Wij zijn pioniers op het gebied van oplossingen voor zonne-energie en energieopslag, zoals skid mounted panel inverter oplossingen voor residentiële, commerciële en utiliteitstoepassingen.

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Juni 2024

De juni 2024-editie van Solar Magazine is verschenen. Het tijdschrift bevat artikelen over de toekomst van de Nederlandse pv-markt, het potentieel van de directe lijn, balkonzonnepanelen en het verhogen van het zelfverbruik.

Bekijk alle magazines