logo
wvhj2023
bedrijf-logo-astronergy
No.1335, Bin’an Road, Binjiang District, Hangzhou, Zhejiang Province China
Isabella Ni

Astronergy

Astronergy is een intelligent productiebedrijf dat zich richt op PV-modules. Astronergy, opgericht in 2006, is een van de eerste particuliere ondernemingen die voet zette op het gebied van PV. Het bedrijf is wereldwijd actief in 140 landen en regio's.

Astronergy zet zich in om de meest concurrerende leverancier van zonnepanelen ter wereld te zijn met als missie het creëren van een duurzame en koolstofvrije wereld met zonne-energie. Astronergy richt zich op R&D, productie en verkoop van zeer efficiënte PV-cellen en PV-modules van kristallijn silicium en heeft continu hoogrenderende PV-modules uit de ASTRO-serie gelanceerd. Big-size wafer-technologie maakt het mogelijk dat zowel bifaciale als monofaciale PV-modules uit de ASTRO-serie perfect kunnen worden toegepast in alle scenario's, zoals energiecentrales op utiliteitsschaal, commerciële en industriële (C&I) PV-systemen en residentiële PV-systemen.

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Maart 2024
De maart 2024-editie van Solar Magazine is verschenen. Het tijdschrift besteedt aandacht aan een enquête onder 350 Nederlandse zonnepaneelinstallateurs, Solar Solutions Amsterdam 2024 en de Vlaamse droopregeling.
Bekijk alle magazines