Solar Magazine - Hoymiles Power Electronics Inc.
High Tech Campus 9 Unit BK3.28
5656AE Eindhoven (Nederland)
Contact: Yiyi Chi
Telefoon: +31 (0)40 851 70 21

Hoymiles Power Electronics Inc.

De missie van Hoymiles is om de leidende keuze te worden om aan de slag te gaan met slimme energie, goede technologie effectiever te maken door ervoor te zorgen dat deze voor iedereen toegankelijk is, en slimme zonne-energie naar de hele wereld te brengen met hoogwaardige producten.

Hoymiles is een wereldwijde leverancier van MLPE-oplossingen (Module Level Power Electronics), gespecialiseerd in omvormers op moduleniveau en opslagsystemen. Met een visie op een schone, duurzame toekomst streven we ernaar de slimme energie-industrie te leiden door middel van onze robuuste technologie en betrouwbare producten.

Met ons gedreven ingenieursteam, meer dan 1.200 wereldwijde experts en een distributie- en servicenetwerk in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Azië, Afrika en Oceanië, heeft Hoymiles huiseigenaren en professionals in meer dan 110 landen en regio's in staat gesteld om deel te nemen aan de reis naar echte open energie.

Hoymiles heeft officieel zijn debuut gemaakt op de Shanghai Stock Exchange STAR Market in december 2021 met stockcode: 688032. We genieten nu de voorkeur van de markt als een betrouwbare partner voor onze investeerders, installateurs en eindgebruikers.

Producten van Hoymiles Power Electronics Inc.Nu in Solar Magazine

September 2023

De september 2023-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan teruglopende verkopen van zonnepaneelinstallateurs, de Tweede Kamerverkiezingen, recycling van zonnepanelen, het op stoom komen van de uitrol van de realtime interface en de...
Vacatures
Sunprojects B.V. zoekt:

Project Engineer

32-40 uur - Uilenstede 475
Eigenenergie.net zoekt:

Projectleider

Fulltime (40 uur) - Geldrop
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!