logo
wvhj2023
bedrijf-logo-hoymiles-power-electronics-inc
High Tech Campus 9 Unit BK3.28 5656AE Eindhoven (Nederland)
Yiyi Chi
Fabrikant

Hoymiles Power Electronics Inc.

De missie van Hoymiles is om de leidende keuze te worden om aan de slag te gaan met slimme energie, goede technologie effectiever te maken door ervoor te zorgen dat deze voor iedereen toegankelijk is, en slimme zonne-energie naar de hele wereld te brengen met hoogwaardige producten.

Hoymiles is een wereldwijde leverancier van MLPE-oplossingen (Module Level Power Electronics), gespecialiseerd in omvormers op moduleniveau en opslagsystemen. Met een visie op een schone, duurzame toekomst streven we ernaar de slimme energie-industrie te leiden door middel van onze robuuste technologie en betrouwbare producten.

Met ons gedreven ingenieursteam, meer dan 1.200 wereldwijde experts en een distributie- en servicenetwerk in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Azië, Afrika en Oceanië, heeft Hoymiles huiseigenaren en professionals in meer dan 110 landen en regio's in staat gesteld om deel te nemen aan de reis naar echte open energie.

Hoymiles heeft officieel zijn debuut gemaakt op de Shanghai Stock Exchange STAR Market in december 2021 met stockcode: 688032. We genieten nu de voorkeur van de markt als een betrouwbare partner voor onze investeerders, installateurs en eindgebruikers.

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Maart 2024
De maart 2024-editie van Solar Magazine is verschenen. Het tijdschrift besteedt aandacht aan een enquête onder 350 Nederlandse zonnepaneelinstallateurs, Solar Solutions Amsterdam 2024 en de Vlaamse droopregeling.
Bekijk alle magazines