logowvhj2023
bedrijf-logo-opusflow-solarflow
Maagdenburgstraat 14 7421 ZC Deventer (Nederland)
Nick Douma

OpusFlow | SolarFlow

Als duurzame installateur ben je de hele dag aan het puzzelen. Past alles in de planning? Hoe snel kun je de legplannen klaar hebben? Hoe staat het met de voorraad? SolarFlow vind het jammer dat jouw belangrijke werk wordt vertraagd door onnodig gepuzzel. Wij helpen je. SolarFlow is het all-in-one ERP-systeem voor de duurzame installateur. Of je nu zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen of andere duurzame installaties installeert: puzzelen was nog nooit zo eenvoudig met ons platform.

Het ERP-systeem van SolarFlow heeft alle tools en integraties die je nodig hebt voor het beheersen van jouw bedrijfsprocessen. Elke module binnen het platform is krachtig op zichzelf, maar de echte magie ontstaat wanneer je ze samen gebruikt.

SolarFlow start een revolutie in de installatiebranche. Er zijn veel verouderde systemen die niet meer passen bij de behoeften en ambities van de installateur, of software die niet alle processen stroomlijnt. Het is tijd voor nieuwe generatie bedrijfssoftware dat past bij de uitdagingen die op dit moment spelen: een tekort aan technisch personeel, groeiende installatiebedrijven, de energietransitie en een enorme vraag aan duurzame installaties.

Met de modules: CRM, klant-portaal, calculatie & offerte, facturatie, inkoop & voorraad, planning, dashboarding, projectmanagement, formulieren, documentmanagement, asset managemet, workflow automations en human resources is OpusFlow het meest complete ERP-systeem voor duurzame installatiebedrijven. 

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
September 2023
De september 2023-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan teruglopende verkopen van zonnepaneelinstallateurs, de Tweede Kamerverkiezingen, recycling van zonnepanelen en het op stoom komen van de uitrol van de realtime interface. De...
Bekijk alle magazines