Solar Magazine - OpusFlow | SolarFlow
Maagdenburgstraat 14
7421 ZC Deventer (Nederland)
Contact: Nick Douma
Telefoon: +31 6 301 52 881

OpusFlow | SolarFlow

Als duurzame installateur ben je de hele dag aan het puzzelen. Past alles in de planning? Hoe snel kun je de legplannen klaar hebben? Hoe staat het met de voorraad? SolarFlow vind het jammer dat jouw belangrijke werk wordt vertraagd door onnodig gepuzzel. Wij helpen je. SolarFlow is het all-in-one ERP-systeem voor de duurzame installateur. Of je nu zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen of andere duurzame installaties installeert: puzzelen was nog nooit zo eenvoudig met ons platform.

Het ERP-systeem van SolarFlow heeft alle tools en integraties die je nodig hebt voor het beheersen van jouw bedrijfsprocessen. Elke module binnen het platform is krachtig op zichzelf, maar de echte magie ontstaat wanneer je ze samen gebruikt.

SolarFlow start een revolutie in de installatiebranche. Er zijn veel verouderde systemen die niet meer passen bij de behoeften en ambities van de installateur, of software die niet alle processen stroomlijnt. Het is tijd voor nieuwe generatie bedrijfssoftware dat past bij de uitdagingen die op dit moment spelen: een tekort aan technisch personeel, groeiende installatiebedrijven, de energietransitie en een enorme vraag aan duurzame installaties.

Met de modules: CRM, klant-portaal, calculatie & offerte, facturatie, inkoop & voorraad, planning, dashboarding, projectmanagement, formulieren, documentmanagement, asset managemet, workflow automations en human resources is OpusFlow het meest complete ERP-systeem voor duurzame installatiebedrijven. Nu in Solar Magazine

Mei 2023

Werkgroep NEN legt laatste hand aan nieuwe beoordelingsmethode brandveiligheid zonnepanelen: ‘EU moet zonnepanelen status van bouwproduct geven’ Holland Solar: ‘Geen enkel zonnepaneel is het waard om voor te sterven’...
Vacatures
Holland Solar zoekt:

Beleidsmedewerker Netinfra, Installatie, Kwaliteit & Veiligheid

Fulltime (40 uur) - Utrecht
Solnet Group zoekt:

Account Manager

Fulltime (40 uur) - Diemen, 1112 AW, 1J
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!