logo
wvhj2023
bedrijf-logo-opusflow-solarflow
Maagdenburgstraat 5 7421ZA Deventer (Nederland)
Diego Smits

OpusFlow | SolarFlow

Als duurzame installateur ben je de hele dag aan het puzzelen. Past alles in de planning? Hoe snel kun je de legplannen klaar hebben? Hoe staat het met de voorraad? SolarFlow vind het jammer dat jouw belangrijke werk wordt vertraagd door onnodig gepuzzel. Wij helpen je. SolarFlow is het all-in-one ERP-systeem voor de duurzame installateur. Of je nu zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen of andere duurzame installaties installeert: puzzelen was nog nooit zo eenvoudig met ons platform.

Het ERP-systeem van SolarFlow heeft alle tools en integraties die je nodig hebt voor het beheersen van jouw bedrijfsprocessen. Elke module binnen het platform is krachtig op zichzelf, maar de echte magie ontstaat wanneer je ze samen gebruikt.

SolarFlow start een revolutie in de installatiebranche. Er zijn veel verouderde systemen die niet meer passen bij de behoeften en ambities van de installateur, of software die niet alle processen stroomlijnt. Het is tijd voor nieuwe generatie bedrijfssoftware dat past bij de uitdagingen die op dit moment spelen: een tekort aan technisch personeel, groeiende installatiebedrijven, de energietransitie en een enorme vraag aan duurzame installaties.

Met de modules: CRM, klant-portaal, calculatie & offerte, facturatie, inkoop & voorraad, planning, dashboarding, projectmanagement, formulieren, documentmanagement, asset managemet, workflow automations en human resources is OpusFlow het meest complete ERP-systeem voor duurzame installatiebedrijven. 

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Mei 2024

De mei 2024-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan de nieuwe toekomst van de salderingsregeling, flexibele exportlimieten voor pv-systemen, de steeds langere garanties op zonnepanelen, de grootschalige introductie van perovskietzonnepanelen en de rol van zonne-energie in de Vlaamse verkiezingen.

Bekijk alle magazines