logo
wvhj2023
bedrijf-logo-technique-solaire-nederland
Apollovlinder 24 3723RK Bilthoven (Nederland)
Dick Teunis

Technique Solaire Nederland

Technique Solaire is een Franse onafhankelijke energieproducent, opgericht in 2008, marktleider in Frankrijk in zonnedaken met meer dan 150 werknemers en een jaaromzet van 150 miljoen euro.

Wij zijn experts in het ontwikkelen, financieren, bouwen en exploiteren van zonne-energieprojecten en bezitten en exploiteren 300 MWp aan activa in Frankrijk en India en hebben meer dan 700 MWp aan projecten in aanbouw en ontwikkeling.

Onze Nederlandse dochteronderneming, Technique Solaire Nederland B.V., is sinds 2020 actief. Ons eerste project, een 1 MWp  grondgebonden installatie, is sinds medio 2021 operationeel.  Een tweede project, een 7 MWp drijvend zonnepark is in aanbouw.  Wij willen onze activiteiten in Nederland snel uitbreiden. Ons doel is om tegen het einde van 2024 ten minste 50 MWp aan operationele projecten in Nederland te hebben.

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Mei 2024

De mei 2024-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan de nieuwe toekomst van de salderingsregeling, flexibele exportlimieten voor pv-systemen, de steeds langere garanties op zonnepanelen, de grootschalige introductie van perovskietzonnepanelen en de rol van zonne-energie in de Vlaamse verkiezingen.

Bekijk alle magazines