Solar Magazine - Trina Solar
Birkenweg 4
8304 Wallisellen (Zwitserland)
Telefoon: +41 43 299 6800
Fax: +41 43 299 6810

Trina Solar

Als een wereldwijd toonaangevende leverancier van PV-modules en slimme energieoplossingen, levert Trina Solar PV-producten, -toepassingen en -diensten om wereldwijde duurzame ontwikkeling te bevorderen. Door constante innovatie blijft Trina Solar de PV-industrie vooruit helpen door een grotere grid parity van PV-vermogen te creëren en hernieuwbare energie populair te maken. Trina's missie is om de wereldwijde ontwikkeling van hernieuwbare energie over de hele wereld te stimuleren ten behoeve van de hele mensheid.

Het bedrijf - opgericht in 1997 - houdt zich bezig met R&D, productie en verkoop van PV-producten; PV-projectontwikkeling; ontwikkeling en verkoop van slimme micro-grid en multi-energie complementaire systemen, evenals exploitatie van een energiecloudplatform.

Per 30 juni 2021 had Trina Solar wereldwijd meer dan 80 gigawattpiek (GW) aan zonnepanelen geleverd. Trina's downstream-activiteiten omvatten projectontwikkeling, financiering, ontwerp, constructie, exploitatie en beheer van PV en one-stop-systeemintegratieoplossingen voor klanten. Trina Solar heeft wereldwijd meer dan 5,5 GW aan zonne-energiecentrales op het stroomnet aangesloten.

Europa is een belangrijke regio voor Trina Solar, met lokale activiteiten die zich over meer dan 15 jaar uitstrekken. Het bedrijf kan bogen op een sterk, ervaren en zeer bekwaam regionaal team, dicht bij de klant gevestigd in alle Europese markten. Dankzij onze regionale expertise en marktkennis zijn we in staat om op maat gemaakte zonne-energieproducten te creëren – ontworpen in Europa, voor Europa.

Sinds juni 2020 is Trina Solar op genoteerd de STAR Market van de Shanghai Stock Exchange.

Nu in Solar Magazine

September 2023

Installateurs zonnepanelen bang voor teruglopende verkopen: ‘Acties energiebedrijven olie op het vuur’ Verkiezingen: ‘Niet overdramatiseren als afbouw salderingsregeling zonnepanelen pas in 2026 begint’...
Vacatures
SolarNRG zoekt:

Inkoper

Fulltime (40 uur) - Poeldijk
SolarNRG zoekt:

Manager Warmtepompen

Fulltime (40 uur) - Poeldijk
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!