Solar Magazine - Allimex Green Power
Transportstraat 1B | 3980 | Tessenderlo (België)
Teugseweg 9 | 7418AM | Deventer (Nederland)
Contact: Bart Eyckens
Telefoon: +32 (0)11 72 96 50

Allimex Green Power

Allimex Green Power is totaalleverancier voor groene energie-oplossingen. Van montagemateriaal voor solarinstallaties tot laadpalen voor elektrische voertuigen, bij ons vind je het allemaal. Of het nu gaat om een volledig productaanbod of specifieke service tot een productontwikkeling op maat. Wij streven ernaar om de beste 'total solutions' supplier te zijn.

Eigen montagemateriaal
Wij produceren onze eigen montagesystemen. Onze expertise ligt in aluminium en RVS producties, dat doen we al meer dan 10 jaar. Voor elke dakapplicatie bieden we 'standaard', 'premium' en maatwerk aan, of het nu gaat om een dakhaak, profielen of een volledig montagesysteem. Toch niet gevonden wat je zoekt? Dan extruderen, plooien, zagen en ponsen we het gewenste profiel of de nodige klemmen op maat.

Totaalleverancier
Ruime keuze aan zonnepanelen & omvormers, laadpalen & thuisbatterijen. Dankzij onze rechtstreekse relatie met de fabrikanten kunnen wij een zeer kwalitatief en prijscompetitief productassortiment aanbieden. Kwaliteit en service aan een correcte prijs!

Kwaliteit en garantie
Elk product ondergaat strenge kwaliteitstesten in onze eigen Quality Control-afdeling. We controleren ook op UV-straling en corrosie. Om de kwaliteit te garanderen, houden onze technische adviseurs de productieprocessen continu in de gaten om eventuele afwijkingen te vermijden.

Brede expertise
We houden onze vinger aan de pols van nieuwe technologische ontwikkelingen in het kader van ‘groene energie’. We gaan op zoek naar de beste oplossingen aangepast aan lokale wetgeving en vereisten. Onze mensen zijn technisch onderlegd en kunnen je bijstaan waar nodig. We organiseren regelmatig trainings rond nieuwe ontwikkelingen en ons productaanbod.Nu in Solar Magazine

September 2023

Installateurs zonnepanelen bang voor teruglopende verkopen: ‘Acties energiebedrijven olie op het vuur’ Verkiezingen: ‘Niet overdramatiseren als afbouw salderingsregeling zonnepanelen pas in 2026 begint’...
Vacatures
SolarNRG zoekt:

Inkoper

Fulltime (40 uur) - Poeldijk
SolarNRG zoekt:

Accountmanager Zakelijk

Fulltime (40 uur) - Poeldijk
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!