logo
wvhj2023
bedrijf-logo-allimex-green-power
Transportstraat 1B | 3980 | Tessenderlo (België) Teugseweg 9 | 7418AM | Deventer (Nederland)
Bart Eyckens
Fabrikant

Allimex Green Power

Allimex Green Power is totaalleverancier voor groene energie-oplossingen. Van montagemateriaal voor solarinstallaties tot laadpalen voor elektrische voertuigen, bij ons vind je het allemaal. Of het nu gaat om een volledig productaanbod of specifieke service tot een productontwikkeling op maat. Wij streven ernaar om de beste 'total solutions' supplier te zijn.

Eigen montagemateriaal
Wij produceren onze eigen montagesystemen. Onze expertise ligt in aluminium en RVS producties, dat doen we al meer dan 10 jaar. Voor elke dakapplicatie bieden we 'standaard', 'premium' en maatwerk aan, of het nu gaat om een dakhaak, profielen of een volledig montagesysteem. Toch niet gevonden wat je zoekt? Dan extruderen, plooien, zagen en ponsen we het gewenste profiel of de nodige klemmen op maat.

Totaalleverancier
Ruime keuze aan zonnepanelen & omvormers, laadpalen & thuisbatterijen. Dankzij onze rechtstreekse relatie met de fabrikanten kunnen wij een zeer kwalitatief en prijscompetitief productassortiment aanbieden. Kwaliteit en service aan een correcte prijs!

Kwaliteit en garantie
Elk product ondergaat strenge kwaliteitstesten in onze eigen Quality Control-afdeling. We controleren ook op UV-straling en corrosie. Om de kwaliteit te garanderen, houden onze technische adviseurs de productieprocessen continu in de gaten om eventuele afwijkingen te vermijden.

Brede expertise
We houden onze vinger aan de pols van nieuwe technologische ontwikkelingen in het kader van ‘groene energie’. We gaan op zoek naar de beste oplossingen aangepast aan lokale wetgeving en vereisten. Onze mensen zijn technisch onderlegd en kunnen je bijstaan waar nodig. We organiseren regelmatig trainings rond nieuwe ontwikkelingen en ons productaanbod.

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Marktgids Zonne-energie 2024
De Solar Magazine Marktgids Zonne-energie 2024 biedt een totaaloverzicht van de zonne-energiemarkt en is een bijlage van de december 2023-editie van Solar Magazine. De Marktgids Zonne-energie 2024 kent dit jaar 14 rubrieken met onder meer de volgende...
Bekijk alle magazines