logo
wvhj2023
bedrijf-logo-e2-energie
Impact 71c 6721RZ Duiven (Nederland)
Erik Brink

E2-Energie

 

E2-Energie ontwikkelt, realiseert en beheert zonne-energiesystemen voor consumenten, bedrijven en overheden. Wij werken vanuit een diepe intrinsieke motivatie om te bouwen aan een duurzaam Nederland. Voor elk project werken wij vanuit de basisgedachte kwaliteit en resultaat. Daarmee bouwen wij aan lange termijn relaties met onze klanten.

E2-Energie onderscheidt zich op de volgende punten:

 1. Deskundig advies
  E2-Energie adviseert klanten over het aantal te plaatsen zonnepanelen op basis van energieverbruik, dakoppervlakte, elektrische aansluiting en business opportunities. E2-Energie biedt advies en ondersteuning op gebied van subsidieregelingen (SDE+), fiscale voordelen (EIA en KIA) en de BTW teruggave voor particulieren.
 2. Bewezen expertise en kwaliteit
  E2-Energie heeft zich bewezen als leverancier van kwalitatief goede installaties. Er is inmiddels een trackrecord van meer dan 2.000 klanten opgebouwd onder particulieren en toonaangevende zakelijke klanten, overheden en semi overheden.
 3. Project- en omgevingsmanagement
  E2-Energie is in staat te communiceren op het niveau van de klant en alle andere betrokken bij het project.
 4. Veilige en vakkundige plaatsing
  E2-Energie werkt aantoonbaar veilig, door gebruik te maken van gecertificeerde onderaannemers, het leveren van VCA-plannen en het werken volgens die plannen in de praktijk. E2-Energie is VCA** gecertificeerd. Om risico’s bij schades af te dekken heeft E2-Energie een CAR en een aansprakelijkheidsverzekering afgesloten.
 5. Realtime monitoring
  E2-Energie biedt hoogwaardige, duidelijke monitoring van de prestaties van de zonnepanelen met een APP en online applicatie, zodat de klant op inzichtelijke wijze zelf regie heeft op zijn rol als leverancier van zonne-energie.
 6. Prestatiecontract
  E2-Energie biedt op de door haar gerealiseerd PV-installaties naast actief beheer en onderhoud de mogelijkheid om een prestatiecontract (garantie op performance ratio of te realiseren  kWh’s) af te sluiten voor 15 jaar. Hiermee ontzorgt E2-Energie de klant volledig en is E2-Energie volledig verantwoordelijk voor de PV-installatie.

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Maart 2024
De maart 2024-editie van Solar Magazine is verschenen. Het tijdschrift besteedt aandacht aan een enquête onder 350 Nederlandse zonnepaneelinstallateurs, Solar Solutions Amsterdam 2024 en de Vlaamse droopregeling.
Bekijk alle magazines