logo
wvhj2023
bedrijf-logo-switch2solar
Ginnekenweg 170 4835NH Breda (Nederland)
Emiel Ponte

Switch2Solar

Switch2Solar: hét opleidingscentrum voor zonne-energie sinds 2009! We richten ons wereldwijd op ambitieuze mensen en bedrijven binnen de solarbranche. Ons opleidingsaanbod beslaat het gehele proces; van verkoop, advies, economische analyse, ontwerp, veiligheid, plaatsing, opslag, elektrische aansluiting tot oplevering, inspectie en service. En ook voor softskills, zoals praktisch leiderschap en klantgericht communiceren, bieden wij de juiste training. De focus ligt op het creëren van vertrouwen en onderscheidend vermogen, naar onze mening de enige succesfactoren in de solarmarkt van morgen!

De opleidingen van Switch2Solar zijn erkend door InstallQ en daarmee tevens voor Zonnekeur.

Al onze opleidingen kun je op basis van open inschrijving volgen op verschillende locaties in het land. In een opleiding zitten ca. 12 deelnemers, zodat je altijd verzekerd bent van veel persoonlijke aandacht. Onze trainers hebben een passie voor zonne-energie en beschikken over veel praktische ervaring en een gedegen theoretische achtergrond. Naast de technische aspecten komen ook achtergronden, economische- en communicatieve aspecten in ruime mate aan de orde. Ook zijn steeds meer opleidingen online te volgen. Wil je met jouw team een opleiding volgen? We verzorgen ook in-company opleidingen, je maakt dan gebruik van ons vaste opleidingsaanbod, een op maat gemaakt programma óf een combinatie hiervan.

Na het behalen van een diploma: Solar-Specialist, Solar-Topfitter, Solar-Inspector en Storage-Specialist word je in het landelijke Solar-Register opgenomen.

Waarom kies jij voor Switch2Solar?

  • Jij bent ambitieus en wilt je onderscheiden ten opzichte van andere aanbieders.
  • Je zoekt een stuk verdieping in de techniek.
  • Je legt de lat hoog en wil zoveel mogelijk aanvragen omzetten in opdrachten.
  • Onze opleidingen zijn erkend door InstallQ

Met jouw kennis zal je jouw klant overtuigen waarom hij voor jou moet kiezen. Switch2Solar is dé specialist in opleidingen over zonne-energie! Onze opleidingen zijn inclusief diploma of certificaat, studiematerialen, consumpties & lunch.

Indien je bij WijTechniek bent aangesloten kun je voor onze opleidingen subsidie ontvangen. Switch2Solar is lid van Holland Solar.

Partner van Valentin Software (oa PV*SOL Premium®)
Switch2Solar is distributeur (Benelux) voor het Duitse Valentin Software. Je kunt bij ons de programma’s PV*SOL, PV*SOL Premium, T*SOL en GeoT*SOL aanschaffen. Om direct effectief de software te kunnen gebruiken, kun je bij ons de opleiding PV*SOL-Design volgen. Neem contact op voor een free-trial van één van de programma’s.

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Mei 2024

De mei 2024-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan de nieuwe toekomst van de salderingsregeling, flexibele exportlimieten voor pv-systemen, de steeds langere garanties op zonnepanelen, de grootschalige introductie van perovskietzonnepanelen en de rol van zonne-energie in de Vlaamse verkiezingen.

Bekijk alle magazines