Solar Magazine - ProfiNRG, groothandel en installateur
Maarssenbroeksedijk 37
3542DM Utrecht (Nederland)
Contact: Cees van de Werken
Telefoon: + 31 (0)30 265 8512

ProfiNRG, groothandel en installateur

ProfiNRG is een leidende Nederlandse bouwer (EPC en O&M) van grootschalige zonne-energie installaties vanaf 500kWp.

Met ruim 10 jaar ervaring en meer dan 1.500 gerealiseerde installaties, staan wij voor kwaliteit, betrouwbaarheid en zijn wij richting de toekomst uw veilige keuze als solide zonne-energie EPC. Onze grootst gebouwde installatie is groter dan 65 MWp.

Het opslaan van elektriciteit is een onlosmakelijk onderdeel van het energiesysteem van de toekomst. Momenteel staan in Nederland alle signalen op groen voor de grootschalige introductie van batterijsystemen voor de utiliteits- en C&I-markt. Het politieke klimaat, de technische oplossingen en de business cases zijn er en wij willen hierin een leidende rol spelen. Dat gaan we doen als een wendbare innovatieve partij die kwaliteit combineert met een scherpe prijsstelling.

ProfiNRG werkt in opdracht van zonne-energie projectontwikkelaars, agrarische en grootzakelijke bedrijven, overheden, vastgoed-, bouw- en installatiebedrijven. ProfiNRG biedt de volgende typen zonne-energie installaties aan:

  • PV-systemen op daken
  • Zonneparken (grondgebonden)
  • Zonnepanelen op tuinbouwkassen (als kasdek)
  • Solar Carports
  • Energieopslag (waterstof en batterijen)
  • Cable Pooling (gecombineerde netaansluiting wind en zon)

Wij zijn gericht op innovatie, samenwerking en kennisdeling en dragen daarmee bij aan de benodigde versnelling van de energietransitie. We gebruiken onze kennis en innovaties om de maximale zonne-opbrengst uit uw installatie te halen en om de kostprijs van uw zonnestroominstallaties zover omlaag te brengen dat er uiteindelijk systemen zonder subsidie gebouwd kunnen worden.

Heeft u vragen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek onze site voor meer info of neem contact met ons op via +31 (0)30 265 8512.Nu in Solar Magazine

Mei 2023

Werkgroep NEN legt laatste hand aan nieuwe beoordelingsmethode brandveiligheid zonnepanelen: ‘EU moet zonnepanelen status van bouwproduct geven’ Holland Solar: ‘Geen enkel zonnepaneel is het waard om voor te sterven’...
Vacatures
Chapter zoekt:

Customer Success Manager

32-40 uur - Amsterdam, 1076EE, 115
Lens zoekt:

Strategisch Inkoper

Fulltime (40 uur) - Amsterda, 1033NN, 75E
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!