logo
wvhj2023
bedrijf-logo-profinrg-groothandel-en-installateur
Maarssenbroeksedijk 37 3542DM Utrecht (Nederland)
Cees van de Werken

ProfiNRG, groothandel en installateur

ProfiNRG is een leidende Nederlandse bouwer (EPC en O&M) van grootschalige zonne-energie installaties vanaf 500kWp.

Met ruim 10 jaar ervaring en meer dan 1.500 gerealiseerde installaties, staan wij voor kwaliteit, betrouwbaarheid en zijn wij richting de toekomst uw veilige keuze als solide zonne-energie EPC. Onze grootst gebouwde installatie is groter dan 65 MWp.

Het opslaan van elektriciteit is een onlosmakelijk onderdeel van het energiesysteem van de toekomst. Momenteel staan in Nederland alle signalen op groen voor de grootschalige introductie van batterijsystemen voor de utiliteits- en C&I-markt. Het politieke klimaat, de technische oplossingen en de business cases zijn er en wij willen hierin een leidende rol spelen. Dat gaan we doen als een wendbare innovatieve partij die kwaliteit combineert met een scherpe prijsstelling.

ProfiNRG werkt in opdracht van zonne-energie projectontwikkelaars, agrarische en grootzakelijke bedrijven, overheden, vastgoed-, bouw- en installatiebedrijven. ProfiNRG biedt de volgende typen zonne-energie installaties aan:

  • PV-systemen op daken
  • Zonneparken (grondgebonden)
  • Zonnepanelen op tuinbouwkassen (als kasdek)
  • Solar Carports
  • Energieopslag (waterstof en batterijen)
  • Cable Pooling (gecombineerde netaansluiting wind en zon)

Wij zijn gericht op innovatie, samenwerking en kennisdeling en dragen daarmee bij aan de benodigde versnelling van de energietransitie. We gebruiken onze kennis en innovaties om de maximale zonne-opbrengst uit uw installatie te halen en om de kostprijs van uw zonnestroominstallaties zover omlaag te brengen dat er uiteindelijk systemen zonder subsidie gebouwd kunnen worden.

Heeft u vragen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek onze site voor meer info of neem contact met ons op via +31 (0)30 265 8512.

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Marktgids Zonne-energie 2024
De Solar Magazine Marktgids Zonne-energie 2024 biedt een totaaloverzicht van de zonne-energiemarkt en is een bijlage van de december 2023-editie van Solar Magazine. De Marktgids Zonne-energie 2024 kent dit jaar 14 rubrieken met onder meer de volgende...
Bekijk alle magazines