Binnen Parallelweg 10
5701PH Helmond (Nederland)
Contact: Evert Vlaswinkel
Telefoon: +31 (0) 492 792440

Solarcentury Benelux

Solarcentury is in 1998 opgericht door de Engelse energie goeroe Jeremy Legget, maar ze heeft sterke wortels in Nederland. Het bedrijf heeft al meer dan zes jaar een grote en succesvolle vestiging in Nederland met als resultaat het grootste zonnepark in 2016 (Ameland), in 2018 (Budel) en in 2020 (Vlagtwedde). Solarcentury ontwikkelt, ontwerpt, financiert, bouwt en exploiteert zonneparken. Het is een partner voor mensen die een zonnepark overwegen, voor (lokale) overheden die een stabiele relatie zoeken met zonne-ontwikkelaars en industrieën die zoeken naar manieren om klimaatneutraal te worden.

Onze partners profiteren van onze ervaring op het gebied van technische kwaliteit, financiële stabiliteit en de inzet van professionele medewerkers. Solarcentury werkt aan goede en nauwe relaties met lokale buurt-organisaties, energie coöperaties en natuurorganisaties. Wij geloven dat de transitie de samenleving als geheel ten goede kan komen, niet alleen ecologisch, maar ook economisch.

Solarcentury is een bedrijf dat 5% van zijn nettowinst schenkt om gemeenschappen in ontwikkelingslanden te helpen toegang te krijgen tot zonne-energie via SolarAid.

Alles wat we doen bij Solarcentury draagt bij aan een CO₂-vrije toekomst en een planeet in harmonie met zijn inwoners. We hebben een wereldwijd perspectief en werken over de hele wereld, maar we leveren onze resultaten op lokaal niveau, in samenwerking met lokale gemeenschappen en andere belanghebbenden.

Wij geloven dat tegen 2030 het grootste deel van de wereld zal worden aangedreven door schone, zonne-elektriciteit. Door zonne-energie mainstream te maken, kunnen en zullen we een positieve impact hebben in de strijd tegen klimaatverandering.Nu in Solar Magazine

September 2020

Harm Valk, voorzitter van de projectgroep NTA 8800: ‘Fantastisch als je zonder zonnepanelen aan BENG-eisen kunt voldoen’ Kans hagelschade zonnepanelen grootst op platte daken en kleinst bij zuidoost-oriëntatie: ‘We leggen...
Vacatures
Youen BV zoekt:

Medewerker Bedrijfsbureau

Fulltime (40 uur) - 3861 RJ Nijkerk
Boss Renewables zoekt:

Junior Project Manager

Fulltime (40 uur) - North Holland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!