Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Provincie Noord Holland geeft feestelijk startschot voor zonne-energie-opwekkende weg

Provincie Noord Holland geeft feestelijk startschot voor zonne-energie-opwekkende weg

Afgelopen vrijdag heeft de provincie Noord-Holland in Krommenie (gemeente Zaanstad) het startschot gegeven voor de realisatie SolaRoad, de weg die energie uit de zon haalt.

In Krommenie komt in 2014 een stuk fietspad vol moderne elektronica en zonnecellen. Het wordt het eerste wegdek ter wereld dat zonne-energie gaat opwekken. Energie die gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld verkeerslichten, huishoudens en in de toekomst voor oplaadpunten van elektrische auto’s. SolaRoad is een initiatief van TNO, provincie Noord Holland, Ooms Civiel en Imtech. Vandaag werd door deze vier partijen, op het fietspad, de samenwerkingsovereenkomst getekend die de ontwikkeling van SolaRoad mogelijk maakt. Het startschot van dit unieke zonnefietspad werd gegeven door gedeputeerde Elisabeth Post. Dat gebeurde op twee speciaal hiervoor uitgeruste energiefietsen.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Statkraft zoekt:

Project Developer Wind

Statkraft is looking for a Project Developer Wind (2FTE)
Fulltime • Netherlands
PVO International zoekt:

Orderverwerker

PVO International zoekt een Orderverwerker
Fulltime • Rosmalen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!