Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
300 tot 400 scholen in Noordelijke provincies moeten zonnepanelen krijgen

300 tot 400 scholen in Noordelijke provincies moeten zonnepanelen krijgen

Wat deze zomer begon met pv-panelen voor drie basisschool in Ferwerderadeel, moet leiden tot 300 à 400 scholen in Friesland, Drenthe en Groningen die zon-pv krijgen. Een initiatief van Friesland Zon en Ekwadraat.

De Friese school dat mee aan het gezamenlijke initiatief van Friesland Zon en Ekwadraat. Friesland Zon ging afgelopen maart van start. Friesland Zon, een samenwerking van Trineco en Fûns Skjinne Fryske Enerzjy (FSFE), maakt het voor gebouweigenaren mogelijk om zonder investering vooraf, toch gebruik te maken van zonnepanelen.

Zo ook de Friese school in Hallum. Zij doet mee aan het project om energie te besparen in combinatie met een lesprogramma voor de leerlingen over duurzame energie en techniek. De zonnepanelen worden niet gekocht maar geleast tegen een maandelijkse vergoeding.

Friesland Zon en Ekwadraat hebben de ambitie om op deze wijze de komende jaren 300 tot 400 scholen in het noorden van het land van zonnepanelen te voorzien.

Nu in Solar Magazine

Maart 2019 editie

Sander Leenders (Essent) en Wilco Zandvliet (EnergieWonen Groep): ‘Verkopen binnen enkele jaren verdubbelen’ De Start-up | Uitrolbaar zonnetapijt topvolleyballer moet Nederlandse sportvelden veroveren Enexis en TenneT maken...
Vacatures
SAJ Electric zoekt:

Technical Support

SAJ Electric is looking for Technical Support
Fulltime • België
Green Energy Company zoekt:

Installateur zonnepanelen

Green Energy Company zoekt zonnepaneelinstallateurs.
Fulltime • Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!