logo
wvhj2023
© Batenburg
© Batenburg
11 juli 2024

Continental Car Parks en Batenburg lanceren nieuwe slimme zonnecarport

Continental Car Parks en Batenburg Installatietechniek introduceren een slimme overkapping van zonnepanelen voor parkeerterreinen. De Smart Solar Parking combineert de opwek van zonne-energie met een batterij.

‘Door zonne-energie te combineren met energieopslagtechnologie bieden wij een toekomstbestendige oplossing voor elektrische wagenparken; voor zowel parkeerterreinen als parkeergarages en mobiliteitshubs’, vertelt Gilbert Heutinck, projectmanager bij Continental Car Parks. ‘We kunnen de druk op het elektriciteitsnet verminderen en zorgen voor een stabiele en duurzame energievoorziening.’

Schaalbaar
Heutinck benadrukt dat de zonnecarport een modulair ontwerp heeft en daarmee een schaalbare oplossing is. Bovendien is de Smart Solar Parking geschikt voor diverse toepassingen, waaronder parkeerterreinen en busremises.

‘De combinatie van Continental Car Parks’ bouwkundige expertise en de energietechnologie van Batenburg Installatietechniek zorgt voor een unieke samenwerking die de basis vormt voor de ontwikkeling van innovatieve oplossingen’, besluit Heutinck.

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten