logo
wvhj2023
© Enphase
© Enphase
8 juli 2024

Enphase lanceert nieuwe thuisbatterij IQ Battery 5P

Enphase Energy heeft de nieuwe thuisbatterij IQ Battery 5P gelanceerd. Het energieopslagsysteem is per direct leverbaar, heeft een modulair ontwerp en een opslagcapaciteit van 5 kilowattuur.

De IQ Battery 5P kent een modulair ontwerp, maakt daardoor energieopslagsystemen mogelijk van 5 tot 60 kilowattuur en gebruikt lithium-ijzerfosfaatbatterijcellen.

Zelfverbruikfunctie
Voor consumenten en installateurs biedt de nieuwe generatie thuisbatterij diverse voordelen waaronder een hogere vermogen, bekabelde communicatie en een vereenvoudigde inbedrijfstelling.

Consumenten kunnen met de Enphase-app niet alleen de prestaties van de thuisbatterij controleren, maar deze ook op een intelligente manier beheren. De zelfverbruikfunctie beperkt bijvoorbeeld het gebruik van stroom van het elektriciteitsnet tot een minimum.

15 jaar garantie
De IQ Battery 5P is compatibel met IQ8 micro-omvormers, die een gelijkstroom van 14 ampère aankunnen waardoor ze zonnepanelen met een hoger vermogen ondersteunen. Verder is de thuisbatterij geïntegreerd met de met het internet verbonden IQ Gateway, waardoor draadloze updates mogelijk worden gemaakt. De thuisbatterij heeft een garantie van 15 jaar tot 6.000 cycli.

De thuisbatterij koelt passief zonder bewegende delen of ventilatoren. Tot slot voldoet de IQ Battery 5P aan UL 9540A, de hoogste industrienorm voor batterijveiligheid.

Bekijk hier alle specificaties van de thuisbatterijen van Enphase in de Solar Magazine Productzoeker.

Deel dit artikel:
In samenwerking met
storage_magazine_logo

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten