logo
wvhj2023
© Energreen
© Energreen
1 juli 2024

7 Nederlandse installateurs van zonnepanelen samen verder onder naam Energreen

Green & Durable Group lanceert in Nederland het merk Energreen. Het merk werd eerder al in België gelanceerd. De start gaat gepaard met het bundelen van 7 Nederlandse installatiebedrijven van zonnepanelen.

De installatiebedrijven Zonnemarkt, APSolar, Platen Duurzame Technieken, Agro-NRG, SolarUnie, Innodura en Kies Groen gaan vanaf vandaag verder onder dezelfde naam. Met de samenwerking brengen de bedrijven hun ervaring en expertise van ieder 10 tot 15 jaar bijeen en maken ze gebruik van de kracht, schaalgrootte en financiële continuïteit van moederbedrijf Green & Durable Group.

Regionale en persoonlijke aanpak
In elke regio gaat Energreen klanten duurzame-energieoplossingen bieden, waarbij het merk zich wil onderscheiden door in te zetten op een regionale en persoonlijke aanpak in combinatie met een landelijk merk en uitstraling.

‘We merken dat consumenten en bedrijven veel behoefte hebben aan informatie en advies’, vertelt Rubin Geurts, General Manager Nederland. ‘De energiemarkt is volop in beweging en spelregels veranderen continu. Deze nieuwe realiteit vraagt om leidende spelers met een breed portfolio van duurzame-energieoplossingen die klanten goed begeleiden met advies en uitstekende service. Ik ben ongelooflijk trots op wat de verschillende installatiebedrijven hebben gerealiseerd tot nu toe, en heb vertrouwen in de potentie van ons bedrijf voor de toekomst.’

Thuisbatterij
Zonnepanelen, thuisbatterijen, laadoplossingen, warmtepompen en airco’s zijn de belangrijkste producten die Energreen te bieden heeft aan consumenten en bedrijven. Alle producten die ze leveren, werken volgens het bedrijf samen in een slim ecosysteem en worden met kunstmatige intelligentie (AI) geoptimaliseerd via een centrale app.

De thuisbatterij Energreen genereert extra rendement door AI-gestuurd te handelen op de onbalansmarkt. Met dynamische energietarieven kan daarbij gratis of goedkope stroom opgeslagen en teruggeleverd worden zodra de prijs hoger is. Kevin Terlaeken, chief commercial officer bij Green & Durable Group, besluit: ‘Nederland is het eerste land na België waar we Energreen lanceren. We zijn onwijs trots op het team dat de afgelopen maanden hard gewerkt heeft om een perfecte balans te vinden tussen de lokale expertise en de voordelen van samenwerking binnen onze bedrijvengroep.’

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten