logo
wvhj2023
© SolaX
© SolaX
10 juni 2024

SolaX introduceert nieuwe laadpaal SolaX Hyper EV Charger voor elektrische auto’s

SolaX introduceert een nieuwe laadpaal voor elektrische auto’s: de Hyper EV Charger. De laadpaal is beschikbaar in een 1- en 3-fase- versie met laadvermogens van 4,6, 7,2, 11 en 22 kilowatt.

De laadpaal biedt ondersteuning voor verschillende communicatie- en transmissieprotocollen – wifi, Ethernet, 4G en RS485 – en is daarbij aanpasbaar aan diverse toepassingen met oplossingen voor verschillende energiebehoeften. Het gebruik van het open charge point protocol (occp) zorgt voor compatibiliteit met verschillende ev-laadnetwerken en -platforms.

Tot 60 eenheden
De Hyper EV Charger ondersteunt tot 60 eenheden parallel met de integratie van datahubs, zodat kan worden voldaan aan commerciële en industriële eisen. Voor consumenten die de laadpaal aanschaffen, worden via intelligente planning de energiekosten geoptimaliseerd. De laadpaal ondersteunt bovendien vehicle-to-grid-communicatie.

De veiligheid wordt geborgd via realtime bewaking. Installateurs kunnen bovendien de SolaX-app gebruiken om het installatieproces te versnellen en de laadpaal kan met de app ook op afstand bewaakt en beheerd worden.

4,6 tot 22 kilowatt
De 1-fase-variant X1-HAC-4 heeft een vermogen van 4,6 kilowatt, de 1-fase-variant X1-HAC-7 een vermogen van 7,2 kilowatt, de 3-fase-variant X3-HAC-11 een vermogen van 11 kilowatt en de 3-fase-variant X3-HAC-22 een vermogen van 22 kilowatt.

De ingangsspanning is 230 volt voor de 1-fase-modellen en 400 volt voor de 3-fase-modellen. De laadstroom is instelbaar van 6 tot 32 ampère. De authenticatiemethoden zijn Plug & Charge en de app. De stekker heeft beveiligingsklasse IP65, de contactdoos IP54 , de behuizing IK10 en het scherm IK08.

Bekijk hier in de Solar Magazine Productzoeker waar de nieuwe laadpalen van SolaX in de Benelux te verkrijgen zijn.

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten