logo
wvhj2023
© Van der Valk Solar Systems
© Van der Valk Solar Systems
10 juni 2024

Van der Valk Solar Systems lanceert 3 nieuwe montagesystemen voor zonnepanelen

Van der Valk Solar Systems presenteert tijdens Intersolar in München niet 1 maar 3 nieuwe montagesystemen voor zonnepanelen. Bovendien zijn de zonneschansen ValkDouble, ValkTriple en ValkQuattro vernieuwd.

De nieuwste 3 toevoegingen aan het assortiment die tijdens Intersolar gepresenteerd worden, zijn een weerspiegeling van de toewijding van het bedrijf om gebruiksvriendelijke en snel te installeren zonne-energiemontagesystemen te ontwikkelen. Nog nooit eerder heeft het bedrijf zoveel  solar- montagesystemen gepresenteerd als op de aankomende beurs.

ValkKits nu volledig compatibel
Verder zijn de ValkDouble, ValkTriple en ValkQuattro zonneschans-kits van Van der Valk Solar Systems vernieuwd en nu volledig compatibel met grotere maten zonnepanelen. 

Vanaf nu kunnen zonnepanelen tot 2.300 millimeter lengte en 1.150 millimeter breed worden geïnstalleerd op de zonneschans-kits ValkDouble, ValkTriple en ValkQuattro. De upgrade biedt installateurs meer flexibiliteit bij de keuze van zonnepanelen, aangezien grotere zonnepanelen vaak efficiënter zijn. Bovendien zijn de verlengsets van de huidige ValkKits niet meer nodig, wat zorgt voor een snellere en eenvoudigere installatie.

Van der Valk Solar Systems is tijdens de vakbeurs Intersolar in München van 19 tot en met 21 juni te bezoeken op stand A5.550 te bezoeken.

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten