logo
wvhj2023
© Esdec
© Esdec
10 juni 2024

Esdec lanceert nieuwe app Esdec OnSite voor inspectie zonnedaken

Esdec heeft de nieuwe app Esdec OnSite gelanceerd. De app ondersteunt het werk van installateurs door het mogelijk te maken om op locatie met een smartphone gedetailleerde inspecties uit te voeren.

Esdec lanceerde afgelopen maart de nieuwe onlineportal MyEsdec en kondigde daarbij ook al de komst van de app Esdec OnSite aan.

MyEsdec
Gebruikers van MyEsdec hebben sindsdien met slechts 1 account toegang tot alle digitale tools en services die de fabrikant van montagesystemen aanbiedt.

De onlineomgeving helpt solarprofessionals bij elke stap van het installatieproces: van planning tot de afronding van het project en alles wat ertussen zit. Vanuit de MyEsdec-portal kunnen gebruikers navigeren tussen de Esdec Calculator, Esdec Academy en vanaf 19 juni ook Esdec OnSite. De omgeving is gebruiksvriendelijk ingericht en ondersteunt installateurs in het beheren van al hun zonne-energieprojecten.

Inspectie
De app Esdec OnSite is volgens de fabrikant onmisbaar bij de eerste inspectie van een solarproject. Gebruikers krijgen ondersteuning in het opslaan en documenteren van aantekeningen en foto’s, maar ook in het delen van inspectierapporten met collega’s.

Bovendien is de app geïntegreerd in de MyEsdec-portal waardoor de gevoerde gegevens rechtstreeks gekoppeld worden in de Esdec Calculator, wat tijd bespaart en de kans op fouten beperkt.

Via de website van Esdec kunnen gebruikers zich kosteloos registreren voor de digitale tools en de verschillende mogelijkheden ontdekken, inclusief Enstall’s Premium Services. Daarmee kunnen installateurs voordelig toegang krijgen tot de Enstall Academy in samenwerking met Chapter. 

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten