logo
wvhj2023
© 4blue
© 4blue
10 juni 2024

4blue voegt zonnepanelen Trina Solar nieuw toe aan portfolio

Groothandel in solarproducten 4blue breidt zijn portfolio zonnepanelen uit. Na een uitgebreide en intensieve selectieprocedure is Trina Solar als beste keuze naar voren gekomen en toegevoegd aan het assortiment.

4blue benadrukt dat het langetermijnbeleid van Trina Solar een belangrijk element is om te kiezen voor het bedrijf dat een van de grootste tier 1-zonnepanelenfabrikanten ter wereld is. De samenwerking is voor de groothandel een belangrijke mijlpaal.

Eind september 
Het assortiment van 4blue wordt na de zomer uitgebreid met de introductie van de zonnepanelen Trina Vertex S+ Clear Black en Full Black. Dit glas-glaszonnepaneel beschikt over de nieuwste en geavanceerde technologieën. Het product is vanaf eind september leverbaar. 
 
‘We zijn verheugd over de samenwerking met Trina Solar’, vertelt Bas Coenen, operationeel directeur van 4blue. ‘Het bedrijf is al 17 jaar actief in Europa en zet vol in op R&D. Daarbij is het voorloper op het gebied van duurzame productie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Deze samenwerking biedt een toegevoegde waarde voor alle installateurs die bij ons klant zijn. Met Trina in ons assortiment wordt ons aanbod nog completer. Daarmee bieden we een gevestigd merk aan dat een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft. Bovendien wordt aan alle voorwaarden voldaan om te streven naar een langetermijnsamenwerking.’
 
Langdurige samenwerking
‘We zijn zeer content om deze samenwerking met een van de snelst groeiende zonne-energiegroothandels in Nederland aan te kondigen’, vult David Jebamony aan, Sales Manager Benelux Distribution van Trina Solar. ‘Door onze krachten te bundelen, kunnen we meer vakkundige installateurs in het hele land betrouwbare en eenvoudige toegang bieden tot onze zonnepanelen via het e-commerceplatform van 4blue. We zijn ervan overtuigd dat onze gezamenlijke focus op het opbouwen van een langdurige samenwerking beide partijen in staat zal stellen om de eindklant nog beter in de behoefte te kunnen voorzien.’

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten