logo
wvhj2023
© Astronergy
© Astronergy
10 juni 2024

Astronergy presenteert nieuwe perovskietzonnecellen en TOPCon-zonnepanelen

Astronergy presenteert deze maand op de vakbeurzen SNEC in China en Intersolar Europe in München zijn nieuwste TOPCon-zonnepanelen maar ook nieuwe achterzijdecontact- en perovskiet zonnecellen.

In de week voorafgaand aan Intersolar Europe geeft Astronergy in China van 13 tot en met 15 juni ook acte de présence op ’s werelds grootste zonne-energievakbeurs SNEC. De week daaropvolgend is het bedrijf in München aanwezig van 19 tot en met 21 juni.

91 procent
Op beide vakbeurzen laat het bedrijf zijn nieuwe TOPCon-zonnepanelen zien. Het bedrijf voert de productie van dit type zonnepanelen dit kalenderjaar fors op. Naar verwachting zal 91 procent van de totale productiecapaciteit van 76 gigawattpiek TOPCon-zonnepanelen betreffen.

Op de SNEC laat Astronergy niet alleen de ASTRO N-serie n-type TOPCon pv-modules zien, maar ook de nieuwste achterzijdecontactzonnecel- en pervoskiet zonneceltechnologie demonstreren. Op Intersolar Europe zullen de ASTRO N7 66-cell n-type TOPCon pv-modules en de ASTRO N7s ZBB-TF TOPCon pv-modules in de schijnwerpers staan. Bovendien worden de nieuwste agri-pv-modules tentoongesteld.

Bekijk hier welke zonnepanelen van Astronergy in de Benelux te verkrijgen zijn.

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten