logo
wvhj2023
© KonkaEnergy
© KonkaEnergy
16 mei 2024

KonkaEnergy onthult nieuwe thuisbatterij met natrium-iontechnologie

KonkaEnergy heeft de nieuwe thuisbatterij Konka Energy Sodium Ion Battery onthuld. De batterij heeft een opslagcapaciteit van 5,7 kilowattuur en maakt gebruik van natrium-iontechnologie.

De fabrikant stelt dat het energieopslagsysteem ‘een kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossing’ is voor het opslaan van stroom die is opgewekt met zonnepanelen.

10 jaar
Het gebruik van natrium-iontechnologie is volgens het bedrijf inherent veiliger, omdat er geen risico zou zijn op een thermal runaway of verbranding. ‘Dankzij de stabiele chemie kunnen huiseigenaren er gerust op zijn dat hun oplossing voor energieopslag veilig en betrouwbaar is’, aldus Jerry Ooms, algemeen directeur bij KonkaEnergy. ‘Langdurige prestaties: De Natrium Ion Batterij is ontworpen met het oog op duurzaamheid en heeft een lange levensduur, waardoor huiseigenaren jarenlang kunnen genieten van betrouwbare energieopslag.’

De thuisbatterij kan op de grond en aan de muur gemonteerd worden, is compatibel met de meeste mainstream omvormers en heeft een levensduur van minimaal 10 jaar. De veiligheidsklasse is IP65 en er kunnen maximaal 18 batterijmodules onderling verbonden worden. De fabrikant presenteert het nieuwe product tijdens The smarter E Europe, van 18 tot en met 21 juni, het overkoepelende evenement van de vakbeurs InterSolar Europe en ees Europe.

Bekijk hier in de Solar Magazine Productzoeker welke thuisbatterijen nu al te verkrijgen zijn in de Benelux.

Deel dit artikel:
In samenwerking met
storage_magazine_logo

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten