logo
wvhj2023
© SMA
© SMA
6 mei 2024

SMA introduceert nieuwe 2-in-1 omvormer voor thuisbatterij en zonnepanelen

SMA introduceert met de Sunny Boy Smart Energy een nieuwe 2-in-1 omvormer die een oplossing biedt voor zonnepanelen en thuisbatterij in een 1-fase-installatie. De omvormer is per direct te koop.

Met 4 vermogensklassen kunnen monteurs de omvormers probleemloos in installaties van elke omvang integreren.

3 mppt’s
De aanwezigheid van 3 maximum power point trackers (mppt’s) en de lage opstartspanning laten het toe om een flexibel design aan te bieden en zo elke dakoppervlakte maximaal te benutten.

De omvormer is volgens de Duitse fabrikant bij uitstek geschikt voor complexe daken met verschillende oriëntaties. De geïntegreerde SMA ShadeFix zorgt voor een optimale opbrengst, ook bij schaduw. De mogelijkheid om te overdimensioneren en alle opgewekte energie te verbruiken, geeft het eigenverbruik van zonne-energie een boost.

10 jaar garantie
Dankzij uitbreidbare back-upmogelijkheden is zonne-energie ook beschikbaar bij stroomuitval (red. deze functie komt in een latere release beschikbaar). De Sunny Boy Smart Energy presteert het beste in combinatie met SMA’s eigen thuisbatterij, maar is ook compatibel met thuisbatterijen van andere merken. De omvormer wordt geleverd met 10 jaar garantie en is verkrijgbaar in de vermogensklassen: 3,6, 4, 5 en 6 kilowatt.

Bekijk hier in de Solar Magazine Productzoeker waar de Sunny Boy Smart Energy te koop is in de Benelux.

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten