logo
wvhj2023
© Huawei
© Huawei
15 april 2024

SolarToday introduceert nieuwe thuisbatterij LUNA S1 van Huawei

Groothandel SolarToday heeft binnenkort een nieuwe thuisbatterij in zijn assortiment: de LUNA S1 (LUNA2000-7/14/21-S1). Het energieopslagsysteem van Huawei wordt geleverd met een garantie van 15 jaar.

De groothandel meldt dat de LUNA S1 zich onderscheidt door zijn efficiëntie, veiligheid en eenvoudige installatie. Het vlaggenschip van Huawei is uitgerust met batterijcellen 280 ampère-uur met een garantie van 15 jaar. Zo zet het product een nieuwe standaard.

Voorstellen op maat
De LUNA S1 kent een 40 procent hogere energiedoorvoer, een 5-laags bescherming en produceert een geluid van minder dan 29 decibel. De batterij is snel te laden en ontladen en de installatietijd is gehalveerd.

‘We zijn trots om deze residentiële oplossing toe te voegen aan ons assortiment’, aldus Boudewijn van Dam van SolarToday. ‘Onze experts helpen installateurs met voorstellen op maat, om zo de beste producten voor hun projecten te kunnen kiezen.’

One-stop inbedrijfstelling
De LUNA S1 is ontworpen voor installateurs, want er is geen communicatie- of stroomkabel nodig en alleen de batterijmodules moeten worden aangesloten. De slimme poortdetectie met temperatuursensoren binnenin bespaart veel moeite en halveert de installatietijd.

Installateurs hebben slechts een paar klikken nodig om de installatie af te ronden. Ze starten de one-stop inbedrijfstelling eenvoudig via de FusionSolar-app.

5 lagen
Veiligheid en betrouwbaarheid zijn cruciaal bij residentiële energieopslagsystemen en daarom biedt Huawei een uitgebreide bescherming bestaande uit 5 lagen. Zo biedt het bescherming op celniveau, elektrische bescherming, structurele bescherming, actieve bescherming en bescherming in noodsituaties. Deze eigenschappen minimaliseren de risico's.

Modulair ontwerp
Dankzij het modulaire ontwerp van het systeem kunnen huiseigenaren beginnen met een eenheid van 6,9 kilowattuur en de capaciteit eenvoudig uitbreiden door extra batterijmodules toe te voegen.

Uitbreiding van het systeem is makkelijker, omdat vooraf opladen of State of Charge (SOC)-kalibratie niet nodig is. Het nieuwe batterijpakket synchroniseert automatisch zijn laadstatus (red. SOC) met de bestaande installatie na 1 laad-/ontlaadcyclus. Zo kan de capaciteit snel en efficiënt worden uitgebreid.

De thuisbatterij LUNA S1 is aan het einde van het tweede kwartaal beschikbaar bij SolarToday.

Deel dit artikel:
In samenwerking met
storage_magazine_logo

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten