logo
wvhj2023
© GPC Europe
© GPC Europe
18 maart 2024

GPC lanceert slimme sturing Pwr.Bee voor thuisbatterij

GPC Europe presenteert op de vakbeurs Solar Solutions Amsterdam zijn nieuwe slimme sturingssysteem Pwr.Bee voor eigenaren van een thuisbatterij.

Zonder hardware en met behulp van een dynamisch energiecontract en thuisbatterij kunnen consumenten met Pwr.Bee hun energiekosten optimaliseren.

Bee-ginning
Dit slim sturingssysteem voor thuisbatterijen maakt van de batterij het kloppend hart van de woning. Op basis van het dynamisch energietarief, weersvoorspellingen en het historisch verbruik schakelt de thuisbatterij op het juiste moment in waardoor eigenaren maximaal besparen op hun energiefactuur.

De Pwr.Bee zal, net zoals de dynamiek van een echte bij, de thuisbatterij omzetten aan de hand van de dynamische tarieven in een slim energieopslagsysteem waardoor eigenaren zowel in de zomer als in de winter van de laagste energieprijzen gebruikmaken.

Cloud-based
Pwr.Bee is een cloud-based oplossing zonder extra hardwarekosten, noch installatiekosten. Geen hardware, dus ook minder kans op defecten. Met behulp van een duidelijke en overzichtelijke app kunnen gebruikers alles opvolgen.

De slimme sturing is compatibel bij installaties met de omvormers van Solis en thuisbatterijen zoals BYD, Pylontech, LG en tal van andere merken.

App
Gebruikers hebben niet meer dan een dynamisch elektriciteitscontract en een thuisbatterij nodig om met Pwr.Bee aan de slag te gaan. Dit begint met het downloaden van de app via de Apple Store of Google Play Store.

Zonder tussenkomst van de installateur, noch hardware, kan de eindklant zelf Pwr.Bee toegang geven tot zijn cloud. Dit geldt niet alleen voor nieuwe installaties; ook alle bestaande installaties kunnen gebruikmaken van de Pwr.Bee.

GPC Europe is tijdens de vakbeurs Solar Solutions van dinsdag 19 tot en met donderdag 21 maart 2024 te vinden op stand J21. Daar biedt het bedrijf bezoekers een eerste kans om de Pwr.Bee te leren kennen, die tevens genomineerd is voor de Solar Solutions Innovation Award. Bestel hier gratis toegangskaarten voor de vakbeurs Solar Solutions met de actiecode ‘SOLARMAG’.

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten