logo
wvhj2023
© AEROCOMPACT
© AEROCOMPACT
28 februari 2024

AEROCOMPACT breidt platdaksysteem COMPACTFLAT SN2 uit voor portrait-opstelling

AEROCOMPACT presenteert een uitbreiding van zijn montagesysteem COMPACTFLAT SN2. Met het platdaksysteem op rails kunnen nu zonnepanelen van maximaal 1.310 bij 2.500 millimeter in portait-opstelling geïnstalleerd.

De nieuwe variant van het montagesysteem – met de naam SN2 Q PLUS – zorgt volgens de Oostenrijkse fabrikant voor een betere benutting van de dakoppervlakken. Dit omdat de tussenafstanden – aan de hoge én de lage kant – vrij gekozen kunnen worden.

3 klemmogelijkheden
‘Met SN2 Q PLUS bieden we nog meer flexibiliteit voor installaties op platte daken’, aldus Albert Vonbun, Head of Global Product Management bij AEROCOMPACT. ‘Ons COMPACTFLAT SN2-systeem kan nu in totaal in 21 varianten worden geïnstalleerd.’

Naast 3 verschillende klemmogelijkheden – klemming aan de korte zijde, klemming aan de lange zijde en kwartklemming aan de lange zijde – kent het montagesysteem ook 3 verschillende opties voor de railinstallatie: kort, verbonden en lang. Het platdaksysteem SN2 heeft ook 5 verschillende ballastposities. Ondanks al deze mogelijkheden zijn er slechts 31 systeemcomponenten.

Blikseminslag
AEROCOMPACT heeft het SN2-systeem ontworpen voor installaties met zonnepanelen in de afmetingen 950 tot 1.310 millimeter breed en 1.550 tot 2.500 millimeter lang op beton-, bitumen-, folie- en grinddaken met hellingshoeken van 5 of 10 graden.

Optioneel biedt de fabrikant speciaal ontwikkelde bliksembeveiligingsklemmen en in het systeem geïntegreerde valbeveiliging voor het montagesysteem aan. Bovendien heeft AEROCOMPACT de SN2 Q PLUS-variant ook in de windtunnel getest, in de AEROTOOL-planningssoftware geïntegreerd en CE-gecertificeerd. Het montagesysteem wordt geleverd met een productgarantie van 25 jaar.

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten