logo
wvhj2023
© Fluke
© Fluke
5 december 2023

Fluke breidt ondersteuningspakketten voor industriële testinstrumenten uit

Fluke breidt zijn Premium Care-ondersteuningspakketten uit naar een breder assortiment industriële en elektrische testinstrumenten, waaronder multifunctionele testers voor zonnepaneelinstallaties.

Fluke Premium Care dekt de routinematige kalibratie- en prestatiecontroles van instrumenten om ervoor te zorgen dat deze voldoen aan de nieuwste normen en dekt bovendien de reparatie en vervanging van beschadigde accessoires.

Downtime beperken
Geselecteerde instrumenten uit het Fluke-assortiment met akoestische beeldvormers, netkwaliteitanalysers en loggers, multifunctionele PV-testers en prestatieanalysers, ScopeMeters, motoraandrijvingsanalysers en proceskalibratie-instrumenten kunnen nu worden gedekt door Fluke Premium Care.

Chris Ulfig, Technical Sales Manager bij Fluke, benadrukt dat Premium Care niet moet worden gezien als een aanvullende verzekering of een verlengde garantietermijn. ‘Fluke Premium Care is een methode die ervoor zorgt dat downtime van de productie en het wegvallen van prestaties tot een absoluut minimum worden beperkt door de continuïteit van de activiteiten van onze klanten te handhaven. Minder downtime betekent een hogere productiviteit, een hogere efficiëntie, meer winst en meer tevreden eindgebruikers.’

Testen, kalibratie en naleving
Dankzij Fluke Premium Care kunnen klanten volgens de fabrikant hun instrumenten op een voordelige manier in topconditie houden. De dekking gaat namelijk verder dan de oorspronkelijke productgarantie van een instrument en helpt gebruikers onverwachte downtime te voorkomen die wordt veroorzaakt door beschadigde testapparatuur, accessoires of instrumenten die moeten worden gekalibreerd of gerepareerd.

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten