logo
wvhj2023
© AIKO Solar
© AIKO Solar
5 december 2023

Allimex Green Power gaat zonnepanelen AIKO verkopen

AIKO heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met Allimex Green Power dat diens all back contact (abc)-zonnepanelen gaat distribueren in België, Nederland, Roemenië en Spanje.

De samenwerking tussen de 2 bedrijven werd officieel bezegeld tijdens een ceremonie op de vakbeurs Solar Solutions in de Duitse stad Düsseldorf.

Gelijkgestemd
‘Hoge efficiëntie, eersteklas kwaliteit en een uitstekend ontwerp maken de producten van AIKO uniek’, aldus Stein Saelen, chief executive officer van Allimex Green Power. ‘Met AIKO hebben we een gelijkgestemde partner die zich toelegt op het leveren van de beste duurzame-energieoplossingen en de beste service voor klanten.’

Ada Sun, General Manager voor West-Europa bij AIKO, voegt toe: ‘We zijn er trots op dat we onze klanten zonnepanelen met het hoogste rendement kunnen aanbieden, gebaseerd op onze innovatieve abc-technologie. We zijn ervan overtuigd dat we in Allimex Green Power een uitstekende partner in Europa hebben gevonden en we kijken ernaar uit om met hen samen te werken om hoogrendementszonnepanelen naar deze belangrijke markt te brengen.’

De abc-technologie van AIKO elimineert schaduwverliezen van de rasterlijn en maakt zo een modern, volledig zwart uiterlijk van de zonnepanelen mogelijk.

Bekijk hier in de Solar Magazine Productzoeker welke zonnepanelen van AIKO in de Benelux te koop zijn.

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten