logo
wvhj2023
© ESTG
© ESTG
4 december 2023

ESTG start met verkoop van thuisbatterij SMA

Groothandel ESTG heeft de thuisbatterij SMA Home Storage aan zijn assortiment toegevoegd. Deze is samen met de hybride omvormer SMA Smart Tripower Smart Energy als één batterijbundel verkrijgbaar.

De technologie van de SMA-producten integreert de energieproductie, energieopslag en efficiënte consumptie van zonne-energie in 1 intelligente bundel.

Kostenbesparing
Ten eerste maakt de SMA Smart Tripower Hybrid Inverter – een hybride omvormer – het mogelijk om het maximale uit zonnepanelen te halen en de opgeslagen energie effectief te gebruiken. Dit betekent voor zonnepaneeleigenaren meer besparingen en een verminderde milieubelasting.

Ten tweede maakt het energiebeheersysteem SMA Sunny Home Manager volledige controle over het energieverbruik mogelijk door het stroomverbruik te optimaliseren, zodat de zonne-energie gebruikt kan worden wanneer dat het meest nodig is. Tot slot slaat de batterij SMA Home Storage overtollige energie op die overdag wordt opgewekt, waardoor deze energie gebruikt kan worden op momenten dat de zon niet schijnt. Dit maakt zonnepaneeleigenaren minder afhankelijk van het stroomnet en levert daarbovenop een kostenbesparing op.

Schaalbaar
Mocht de energieopslagbehoefte van de zonnepaneeleigenaar in de toekomst veranderen, dan is het bovendien mogelijk om meer batterijen toe te voegen.

ESTG biedt naast het totaalpakket van SMA daarbij nog meer (batterij)bundels aan zodat installateurs in één keer klaar zijn.

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten