Solar Magazine - DMEGC Solar presenteert nieuwe zonnepanelen van 620 wattpiek met rechthoekige wafers
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
DMEGC Solar presenteert nieuwe zonnepanelen van 620 wattpiek met rechthoekige wafers
© DMEGC Solar

DMEGC Solar presenteert nieuwe zonnepanelen van 620 wattpiek met rechthoekige wafers

DMEGC Solar heeft 2 nieuwe n-type zonnepanelen gepresenteerd die zijn gebaseerd op rechthoekige wafers. De M10RT en G12RT kunnen in massaproductie een efficiëntie van 25,5 procent bereiken.

Dankzij de integratie van super-multiple busbar (smbb)-technologie, plaatsing van de zonnecellen met hoge dichtheid en andere verbeteringen, is het zonnepaneelvermogen en de efficiëntie wezenlijk verbeterd.

15 wattpiek meer
Daarnaast dragen de technologische verbeteringen bij aan verbeterde temperatuurcoëfficiënten en betere prestaties bij weinig zonlicht.

In het geval van de 54-serie verhoogt het gebruik van de M10RT-zonnecel – die een maat van 182,2 bij 186,7 millimeter heeft – het maximale uitgangsvermogen met 15 wattpiek en de omzettingsefficiëntie met 0,3 procent.  

450 en 620 wattpiek
De zonnepanelen uit de M10RT 54-serie hebben een maat van 1.762 bij 1.134 millimeter. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende opties – waaronder enkel glas, dubbel glas, volledig zwarte en transparante versies – met vermogens die variëren van 430 tot 450 wattpiek.

De zonnepanelen uit de G12RT 66-serie – inclusief ontwerpen met enkel glas en dubbel glas – zijn speciaal ontworpen voor grootschalige projecten. Ze hebben grotere maten van 2.382 bij 1.134 millimeter en een vermogensbereik van 605 tot 620 wattpiek.

Pfas-vrij
De volledige productlijn is gecertificeerd door de normeringsorganisaties TÜV Rheinland en TÜV SüD en de zonnepanelen hebben uitgebreide belastingstesten doorstaan volgens de IEC TS 63209-1:2021. De zonnepanelen zijn per direct wereldwijd verkrijgbaar.

DMEGC benadrukt tot slot het duurzame karakter van de zonnepanelen. Het gebruik van rechthoekige wafers resulteert bijvoorbeeld in een betere benutting van de containers voor het transport van zonnepanelen. Bovendien zijn de zonnepanelen geproduceerd met 100 procent en hebben PFAS-vrije, RoHS- en REACH-certificeringen behaald.

Bekijk hier in de Solar Magazine Productzoeker waar de nieuwste zonnepanelen van DMEGC in de Benelux te koop zijn.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

September 2023

De september 2023-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan teruglopende verkopen van zonnepaneelinstallateurs, de Tweede Kamerverkiezingen, recycling van zonnepanelen en het op stoom komen van de uitrol van de realtime...
Vacatures
RABLE zoekt:

Account Manager

Fulltime (40 uur) - Delft
Wocozon B.V. zoekt:

Buitendienst Support Medewerker Monitoring en Beheer

32-40 uur - De Meern - Utrecht
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!