Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
SOLARWATT lanceert in juni thuisaccu voor de Nederlandse en Duitse markt

SOLARWATT lanceert in juni thuisaccu voor de Nederlandse en Duitse markt

De media staan er vandaag vol van: BMW is Tesla te snel af met haar eigen thuisaccu. Wat is er gebeurd? SOLARWATT brengt in samenwerking BMW i, de elektrische autodivisie, in juni een accu voor thuisgebruik.

SOLARWATT is via investeringsbedrijven voor negentig procent in handen van Stefan Quandt, tevens grootaandeelhouder van BMW. Met deze nieuwe-generatie accu - de MyReserve, slaan gebruiks zelf opgewekte energie thuis op, zodat deze weer gebruiken kan worden wanneer men het nodig hebt.

Erik de Leeuw, commercieel directeur van SOLARWATT: 'Ik verwacht dat huishoudens in de toekomst onafhankelijk worden van energieaanbieders. Consumenten produceren zo in de toekomst grotendeels hun eigen elektriciteit en slaan die op om minder afhankelijk te zijn van de centrale-energievoorziening.'

De accu wordt op 10 juni 2015 tijdens de Intersolar in München gepresenteerd en is snel daarna ook in Nederland te koop. In het geheim was de MyReserve al geïntroduceerd, maar dit mocht nog niet eerder openbaar worden gemaakt. De accu is geschikt voor bestaande en nieuwe installaties. Alle technische details worden later bekendgemaakt.

Nu in Solar Magazine

September 2020

Harm Valk, voorzitter van de projectgroep NTA 8800: ‘Fantastisch als je zonder zonnepanelen aan BENG-eisen kunt voldoen’ Kans hagelschade zonnepanelen grootst op platte daken en kleinst bij zuidoost-oriëntatie: ‘We leggen...
Vacatures
E2-Energie zoekt:

Accountmanager Zonneparken EPC

Fulltime (40 uur) - Duiven, 6921 RZ te Duiven
Zonmaat zoekt:

Senior Elektricien Zonnepanelen (m/v) Friesland

Fulltime (40 uur) - Sexbierum, 8855 XC, Friesland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!