logo
wvhj2023
hero-image
7 mei 2015

SOLARWATT lanceert in juni thuisaccu voor de Nederlandse en Duitse markt

De media staan er vandaag vol van: BMW is Tesla te snel af met haar eigen thuisaccu. Wat is er gebeurd? SOLARWATT brengt in samenwerking BMW i, de elektrische autodivisie, in juni een accu voor thuisgebruik.

SOLARWATT is via investeringsbedrijven voor negentig procent in handen van Stefan Quandt, tevens grootaandeelhouder van BMW. Met deze nieuwe-generatie accu - de MyReserve, slaan gebruiks zelf opgewekte energie thuis op, zodat deze weer gebruiken kan worden wanneer men het nodig hebt.

Erik de Leeuw, commercieel directeur van SOLARWATT: 'Ik verwacht dat huishoudens in de toekomst onafhankelijk worden van energieaanbieders. Consumenten produceren zo in de toekomst grotendeels hun eigen elektriciteit en slaan die op om minder afhankelijk te zijn van de centrale-energievoorziening.'

De accu wordt op 10 juni 2015 tijdens de Intersolar in München gepresenteerd en is snel daarna ook in Nederland te koop. In het geheim was de MyReserve al geïntroduceerd, maar dit mocht nog niet eerder openbaar worden gemaakt. De accu is geschikt voor bestaande en nieuwe installaties. Alle technische details worden later bekendgemaakt.

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten