Solar Magazine - Solarwood presenteert nieuwe overkapping met zonnepanelen als design-object
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Solarwood presenteert nieuwe overkapping met zonnepanelen als design-object
© Solarwood

Solarwood presenteert nieuwe overkapping met zonnepanelen als design-object

Solarwood introduceert een innovatief bouwsysteem voor solar overkappingen. Het combineert zonnepanelen met duurzame houtsoorten en een high-end vormgeving.

Met dit product richt het bedrijf zich op mensen die hun dakoppervlak willen uitbreiden met een multifunctioneel designobject. De Solarwood-overkappingen zijn leverbaar in verschillende samenstellingen en met verschillende accessoires.

Carport
Zo is het mogelijk er een carport van te maken, bijvoorbeeld inclusief een laadpunt voor elektrische auto’s. Maar ook een veranda of tuinoverkapping, compleet met zijwanden en onder andere metalen kozijnen. Daarmee is de Solarwood-overkapping naar smaak samen te stellen.

Voor de zonnepanelen is volgens het bedrijf gekozen voor ‘het beste uit de markt’. Het totaalvermogen is 410 wattpiek en de glas-glaszonnepanelen worden geleverd met 30 jaar garantie. De zonnepanelen zijn voorzien van zilveren Cradle-to-Cradle-certificaat en de gemiddelde terugverdientijd bedraagt volgens Solarwood 4,5 jaar.

Financiering
Door de hoge opbrengst is de terugverdientijd gemiddeld 4,5 jaar. Daarvoor zijn ook financieringen mogelijk via de Nationale Duurzaamheidslening.

Voor dealers zijn er diverse extra’s; zo is er speciale software ontwikkeld om een offerte en een opbrengstberekening te maken. Bovendien ondersteunt Solarwood het salesteam met trainingen en advies. Solarwood is geïntroduceerd bij de Grote Tuinverbouwing op SBS6 en men kan sindsdien in heel Nederland rechtstreeks bij het bedrijf bestellen.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

September 2023

Installateurs zonnepanelen bang voor teruglopende verkopen: ‘Acties energiebedrijven olie op het vuur’ Verkiezingen: ‘Niet overdramatiseren als afbouw salderingsregeling zonnepanelen pas in 2026 begint’...
Vacatures
kWh People zoekt:

Projectleider Solar

Fulltime (40 uur) - Geldrop
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!