logo
wvhj2023
© Maysun Solar
© Maysun Solar
6 juni 2023

Maysun Solar presenteert Venusun S: nieuw balkonsysteem met zonnepanelen

Maysun Solar heeft de krachten gebundeld met micro-omvormerfabrikant Hoymiles voor de lancering van een nieuw zonnepaneelsysteem voor balkons: de Venusun S met een vermogen van 800 wattpiek.

De Venusun S is ontworpen om een oplossing te bieden voor woningen en commerciële ruimtes met een beperkt dakoppervlak.

Volledig zwart
Het combineert de expertise van Maysun Solar in zonnepaneeltechnologie met de micro-omvormertechnologie van Hoymiles.

Het hart van het Venusun S-systeem wordt gevormd door 2 volledig zwarte, transparante zonnepanelen van 410 wattpiek per stuk. Met een gewicht van 14 kilogram per zonnepaneel is het systeem gemakkelijk te vervoeren en kan het probleemloos door 1 persoon worden geïnstalleerd.

Integratie kabelklemmen
De integratie van de kabelklemmen aan de achterkant van de zonnepanelen maakt het mogelijk om de kabels netjes vast te zetten in het frame van het zonnepaneel. Het elimineren van blootliggende draden verbetert niet alleen het uiterlijk van het systeem, maar verbetert ook de veiligheid en betrouwbaarheid.

Verder bevat het Venusun S-systeem 2 Hoymiles micro-omvormers met elk een vermogen van 400 watt. Het systeem bevat ook 2 T-type connectoren en een kabel van 5 meter. ‘De lancering van ons balkon-pv-systeem vertegenwoordigt een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf’, vertelt Brian Bai, chief executive officer van Maysun Solar. ‘Door samen te werken met Hoymiles hebben we hun expertise in micro-omvormertechnologie kunnen benutten om een complete en efficiënte zonne-energieoplossing voor balkoninstallaties te creëren. Wij geloven dat dit product de toegankelijkheid van zonne-energie enorm zal vergroten en particulieren en bedrijven in staat zal stellen om duurzame en hernieuwbare- energiebronnen te omarmen.’

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten