logo
wvhj2023
© Bredenoord
© Bredenoord
6 juni 2023

Samenwerking Intercel en Bredenoord voor nieuwe batterij van 69 kilowattuur

Intercel en Bredenoord zijn een samenwerking gestart voor de ontwikkeling van de nieuwe Battery Box 30. Deze batterij met lithium-ijzerfosfaat-chemie krijgt een opslagcapaciteit van 69 kilowattuur.

De Battery Box 30 is volgens Bredenoord ontwikkeld om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar betrouwbare oplossingen voor energieopslag, met name in afgelegen gebieden of locaties waar de toegang tot het elektriciteitsnet beperkt is.

Trillingsbestendig
De Battery Box 30 is gebouwd met een trillingsbestendig, op maat gemaakt lithium-ijzerfosfaat-batterijpakket van Intercel.

Met een voetprint van 80 bij 120 centimeter, heeft de Battery Box 30 dezelfde afmeting als de ESaver die Bredenoord in 2013 introduceerde. Echter, het vermogen is toegenomen van een kleine 15 kilowatt naar 30 kilowatt en de opslagcapaciteit van 30 naar 69 kilowattuur. De Battery Box 30 is volgens de 2 bedrijven eenvoudig te vervoeren en te installeren, waardoor het een ideale oplossing is voor evenementen, festivals en bouwplaatsen.

Mobiele stroomoplossing
‘We zijn verheugd om samen met Bredenoord de Battery Box 30 te lanceren, een product dat dankzij onze accu-oplossing een duurzame en betrouwbare energiebron biedt voor verschillende industrieën’, aldus Robin Been van Intercel. ‘De Battery Box 30 is een perfect voorbeeld van hoe samenwerking kan leiden tot innovatieve oplossingen waar zowel bedrijven als de samenleving als geheel baat bij hebben.’

‘We zijn blij om met Intercel samen te werken aan dit product, en we geloven dat de Battery Box 30 een groot potentieel heeft als mobiele stroomoplossing’, zei Noël Steentjes, Technical Director van Bredenoord. ‘Dit innovatieve product past perfect in onze bestaande vloot van batterijsystemen, sluit aan bij ons streven naar duurzaamheid en biedt onze klanten een flexibele, betrouwbare en duurzame stroomoplossing op iedere gewenste locatie.’

Deel dit artikel:
In samenwerking met
storage_magazine_logo

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten