logo
wvhj2023
© Sebastian Czapnik | Dreamstime.com
© Sebastian Czapnik | Dreamstime.com
30 mei 2023

Krannich Nederland viert 10-jarig jubileum en presenteert uitbreidingsplan

Krannich Nederland, onderdeel van het wereldwijd opererende Krannich Solar uit Duitsland, viert vandaag het 10-jarig jubileum. Het kondigt uitbreidingsplannen aan en de komst van een eigen magazijn en nieuw kantoor.

Het Duitse Krannich Solar dat opgericht werd in 1995 koos in 2013 voor verdere uitbreiding in Nederland en startte met 2 man sterk op een klein kantoor in IJsselstein. In de afgelopen 10 jaar is het team uitgegroeid tot een middelgrote vestiging met inmiddels 17 medewerkers.

Volwassen
Toegewijd om pv-professionals te ondersteunen met de juiste oplossingen voor complete pv-systemen worden alle producten geleverd vanuit diverse distributiecentra in Duitsland. Met de nieuwe uitbreidingsplannen kan het team de komende jaren verder groeien.

Martin Visser, inmiddels 7 jaar branchemanager van Krannich Nederland, heeft een groot deel van de groei die zijn afdeling heeft meegemaakt kunnen beleven. ‘Het begon met babystapjes; voorzichtig verkennen en onderzoeken. Daarna werden we steeds zekerder en heb ik een jong Krannich Nederland volwassen zien worden. Inmiddels heeft de Nederlandse vestiging in haar huidige vorm de maximale organisatorische en logistieke capaciteiten bereikt.’

Energieopslagsystemen
Significante uitbreiding is volgens hem nodig om verdere groei in de toekomst mogelijk te maken. Zeker met het oog op de komst van de markt in energieopslagsystemen is er gekozen voor een eigen magazijn met kantoor in Utrecht. De huidige planning is om de nieuwe vestiging te openen in de tweede helft van 2024. 

Met een eigen magazijn en groter kantoor zal Krannich Nederland in staat zijn om het productaanbod efficiënter in te richten en een bredere klantenkring te bedienen. Bovendien zullen de lokale logistieke capaciteiten resulteren in snellere en efficiëntere leveringen waardoor de totale klanttevredenheid wordt verhoogd.

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten