Solar Magazine - JA Solar onthult n-type zonnepanelen DeepBlue 4.0 Pro
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
JA Solar onthult n-type zonnepanelen DeepBlue 4.0 Pro
© JA Solar

JA Solar onthult n-type zonnepanelen DeepBlue 4.0 Pro

JA Solar heeft op de Chinese zonne-energievakbeurs SNEC het nieuwe n-type zonnepaneel DeepBlue 4.0 Pro gepresenteerd. Het zonnepaneel heeft een vermogen van 630 wattpiek en kent een efficiëntie van 22,5 procent.

De zonnepanelen zijn uitgerust met zonnecellen gebaseerd op een nieuw formaat rechthoekige n-type siliciumwafers van 182 bij 199 millimeter.

3 typen
Er komen 3 typen zonnepanelen beschikbaar: 1 zonnepaneel voor de residentiële markt met 54 zonnecellen en 2 zonnepanelen met 66 en 72 zonnecellen voor commerciële en utiliteitsschaalprojecten.

Gecombineerd met hoogrendement n-type passiveringscontact bereikt de zonneceltechnologie Bycium+ een nullastspanning van 725 millivolt. In massaproductie bedraagt het rendement van de zonnecellen volgens JA Solar 25,3 procent.

De DeepBlue 4.0 Pro-zonnepanelen maken gebruik van SMBB-interconnectietechnologie en inkapselingstechnologie met een hoge dichtheid. Hierdoor bedraagt het vermogen van het zonnepaneel met 72 zonnecellen 630 wattpiek en een efficiëntie van 22,5 procent.

4 gangbare lengtes
In tegenstelling tot andere rechthoekige siliciumwafermaten, stelt JA Solar met de rechthoekige siliciumwafers van 182 bij 199 millimeter een zonnepaneelbreedte van 1.134 millimeter aan te kunnen houden en tegelijkertijd te kunnen voldoen aan 4 gangbare zonnepaneellengtes 1.762, 2.333, 2.384 en 2.465 millimeter.

Daarmee voldoet de DeepBlue 4.0 Pro aan de eisen van verschillende toepassingen, zoals residentiële daken, commerciële en industriële daken en zonneparken.

Bekijk hier het DeepBlue 4.0-zonnepaneel van JA Solar met 54 zonnecellen hier in de Solar Magazine Productzoeker.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

September 2023

Installateurs zonnepanelen bang voor teruglopende verkopen: ‘Acties energiebedrijven olie op het vuur’ Verkiezingen: ‘Niet overdramatiseren als afbouw salderingsregeling zonnepanelen pas in 2026 begint’...
Vacatures
Wattkraft Benelux zoekt:

Senior Business Developer Energy Storage Solutions

32-40 uur - Utrecht
EWS zoekt:

Vertegenwoordiger buitendienst Noord-Nederland

Fulltime (40 uur) - Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!