logo
wvhj2023
© WINAICO
© WINAICO
25 mei 2023

WINAICO lanceert nieuw zonnepaneel van 430 wattpiek n-type zonnecellen

WINAICO start met de verkoop van een nieuwe serie zonnepanelen in Europa. De glas-glaszonnepanelen zijn voorzien van n-type zonnepanelen en hebben een maximaal vermogen van 430 wattpiek.

De dubbelzijdige zonnepanelen zijn uitgerust met n-type TOPCon-zonnecellen.

Zwart
De zonnepanelen zijn in 2 varianten beschikbaar; een ‘standaard’-versie van 430 wattpiek en een volledig zwarte versie van 425 wattpiek.

De afmetingen van de zonnepanelen zijn 1.722 bij 1.134 bij 35 mm. De efficiëntie van de zonnepanelen bedraagt respectievelijk 22,02 procent voor het standaardzonnepaneel WST-430NGX en 21,76 procent voor het zwarte zonnepaneel WST-425NGXB.

Weersinvloeden
De zonnepanelen zijn voorzien van 2 keer 2 millimeter gehard, zeer transparant glas. Dat ligt volgens de fabrikant telkens 0,4 millimeter boven het huidige sectorgemiddelde. De glaskwaliteit in combinatie met een stabiel moduleframe van 35 millimeter maakt de zonnepanelen volgens WINAICO bestand tegen weersinvloeden met een mechanische belastbaarheid van 810 kilogram per vierkante meter.

WINAICO biedt op de zonnepanelen een productgarantie tot 30 jaar en na 30 jaar wordt een rendement van minimaal 87,4 procent beloofd.

30 jaar
‘Met de nieuwe zonnepaneelgeneratie krijgen onze klanten meer vermogen en een product- en prestatiegarantie van 30 jaar’, aldus Marc Ortmanns, Director Operations bij WINAICO Deutschland. ‘En dat biedt de klanten van onze klanten eenvoudigweg meer investeringszekerheid.’

De uitlevering van de nieuwe zonnepanelen start in het derde kwartaal van 2023.

Bekijk alle zonnepanelen die nu al in de Benelux te koop zijn hier in de Solar Magazine Productzoeker.

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten