Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Zonnepanelen op 20 locaties Van der Valk Hotels en winkelcentrabeheerder Wereldhave

Zonnepanelen op 20 locaties Van der Valk Hotels en winkelcentrabeheerder Wereldhave

1.738 aanvragen voor pv-systemen keurde de Rijksdienst voor Ondernemend (RVO.nl) tot op heden goed voor de subsidieregeling SDE+ 2014. Goed voor 392 megawatt, maar wie deed deze aanvragen nu eigenlijk?

De redactie van Solar Magazine deed voor de maart-editie van haar tijdschrift enkele opmerkelijke constateringen. In 2014 zijn hotelketen Van der Valk en winkelcentrabeheerder Wereldhave de meest frequente aanvragers, met respectievelijk negen en elf aanvragen. De winkelcentra-exploitant wil zijn locaties in Maassluis, Etten-Leur, Arnhem (twee aanvragen), Purmerend (twee aanvragen), Hoofddorp (twee aanvragen), Leiderdorp, Roosendaal en Capelle aan den IJssel van pv-systemen voorzien. Het bedrijf heeft overigens Ahold, Blokker, H&M en Excellent Retail Brands (eigenaar van onder meer Coolcat en America Today) als grootste huurders.


De familie Van der Valk wil haar hotels in Wassenaar, Urmond, Roermond, Stein, Venlo, Katwoude (Volendam) , Sassenheim, Edam en Eindhoven van zonnepanelen voorzien. Ook winkelketen Lidl Nederland deed voor vijf van haar winkels met succes een aanvraag.

Lees hier het volledige artikel uit de maart-editie van Solar Magazine.
 

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
AliusEnergy zoekt:

Service coördinator

AliusEnergy zoekt een service coördinator.
Fulltime • Eersel
Zonneplan zoekt:

Dakspecialist

Zonneplan zoekt een Dakspecialist.
Fulltime • Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!