Solar Magazine - Solar Solutions 2023 trekt recordaantal van 17.258 bezoekers
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Solar Solutions 2023 trekt recordaantal van 17.258 bezoekers

Solar Solutions 2023 trekt recordaantal van 17.258 bezoekers

De 2023-editie van Solar Solutions zit erop. De exposanten en beursorganisatie kunnen terugkijken op een succesvolle editie die in EXPO Greater Amsterdam een recordaantal bezoekers wist te trekken.

Met op dinsdag 5.587 bezoekers, op woensdag 6.436 bezoekers en op de laatste beursdag 5.235 bezoekers heeft Solar Solutions Internationaal een recordaantal van 17.258 bezoekers getrokken.

Nederlands kampioen
Hoogtepunten van de 2023-editie waren onder meer het NK Panelen Plaatsen – geïnitieerd door Esdec en Rexel – dat dit jaar voor het eerst gewonnen werd door een titelverdediger: BCC.

‘We hadden dit jaar meer tijd om de zonnepanelen te installeren, dat gaf de gelegenheid om het écht goed te doen’, aldus installateur Jonne den Hartog van BCC. ‘Daarbij hebben we tijdens de finale een flinke tegenslag overwonnen, want een dakpan kwam los waardoor we het vierde zonnepaneel opnieuw moesten installeren. We waren daardoor iets langzamer dan onze tegenstander, maar hebben op kwaliteit gewonnen.’

Awards

Een ander traditiegetrouw hoogtepunt is de uitreiking van de innovatieawards. Voor Sunbeam, dat de Solar Solutions Innovation Award won, was het een soort ‘oeuvre-award’: het spant zich sinds jaar en dag in om zijn montagesystemen en bedrijfsvoering te verduurzamen. Die inspanning werd geloofd door de jury en resulteerde in de award.

De Smart Storage Innovation Award ging dit jaar naar Fortona dat een zoutbatterij vermarkt. Het bedrijf biedt een tegenwicht aan het “lithium”-geweld met zijn sodium metaal chloride-technologie.

In 2024 vindt de vakbeurs Solar Solutions plaats van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 maart in EXPO Greater Amsterdam te Vijfhuizen.

Deel dit bericht

Producten uit de Solar Magazine Productzoeker

Nu in Solar Magazine

Maart 2023

Certificeringsregeling in de maak bij InstallQ: ‘Licence to operate voor zakelijke pv-projecten’ iMVO-convenant hernieuwbare energie klaar: ‘Zonne-energiesector mag ogen niet sluiten, niks doen geen optie’ NIYATA...
Vacatures
Everday zoekt:

Solar Asset Manager

Fulltime (40 uur) - Rosmalen, Graafsebaan 135
Triple Solar zoekt:

Service Monteur

Fulltime (40 uur) - Amsterdam, 1033 MT, Programmeurstraat 6-B
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!