logo
wvhj2023
© Growatt
© Growatt
28 februari 2023

Allimex Green Power breidt assortiment uit met omvormers en batterijen Growatt

Allimex Green Power heeft zijn productaanbod uitgebreid met de producten van Growatt. Door de samenwerking heeft het Belgische bedrijf een nieuwe reeks batterijen en omvormers in het assortiment.

Een van de nieuwe producten in het assortiment van Allimex Green Power is het modulaire batterijsysteem ARK XH op basis van lithium-ijzerfosfaatechnologie en het bevat geen kobalt.

25,6 kilowattuur
Er kunnen afhankelijk van de gewenste capaciteit minimaal 3 en maximaal 10 batterijmodules geplaatst worden. De batterij kan via extra modules namelijk worden geleverd met een opslagcapaciteit van 7,68 tot 25,6 kilowattuur.

Hybride omvormers
2 andere nieuwe producten in het assortiment van Allimex Green Power zijn de hybride omvormers MIN 2500-5000TL-XH en MOD 3-10KTL3-XH. Met deze 1- en 3-fase-omvormers worden zowel AC- als DC-componenten beheerd, terwijl de vlamboogdetectiefunctie de veiligheid garandeert.

Het laadvermogen kan oplopen tot 5 kilowatt bij de 1-fase- en 10 kilowatt bij de 3-fase-omvormer. Het systeem kan eventueel op een later moment uitgebreid worden met alternatieve batterijen. Dit zorgt voor een grotere flexibiliteit bij uitbreiding op de lange termijn. De combinatie van batterij en omvormer kan ervoor zorgen dat 200 procent van het nominale vermogen verwerkt kan worden.

Allimex Green Power is tijdens de vakbeurs Solar Solutions van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 maart te vinden op stand B20. Bestel hier gratis toegangskaarten voor de vakbeurs Solar Solutions met de actiecode ‘SOLARMAGAZINE’.

Deel dit artikel:
In samenwerking met
storage_magazine_logo

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten