Solar Magazine - Tender voor 2 hectare zonnecarports in gemeente Reeuwijk
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Tender voor 2 hectare zonnecarports in gemeente Reeuwijk
© voestalpine

Tender voor 2 hectare zonnecarports in gemeente Reeuwijk

Groenalliantie Midden-Holland – een samenwerkingsverband van de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Waddinxveen, Krimpen aan den IJssel en Krimpenerwaard – start een tender voor zonnecarports.

De alliantie biedt via een tender parkeerplaatsen met een totaaloppervlak van 2 hectare aan in de gemeente Reeuwijk voor de realisatie van de solar carports.

Vergunning
Groenalliantie komt graag in contact met ontwikkelaars van zonnecarports die voor eigen rekening en risico op deze gronden de pv-installaties willen bouwen en exploiteren.

De te selecteren projectontwikkelaar dient zelf voor de benodigde vergunning te zorgen en krijgt als de vergunning wordt verleend een recht van opstal. De tenderdocumentatie kan worden opgevraagd tot 22 februari 2023 door een e-mail te sturen aan Jan-Pieter Peijs van Peijs Projecten.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

Mei 2023

Werkgroep NEN legt laatste hand aan nieuwe beoordelingsmethode brandveiligheid zonnepanelen: ‘EU moet zonnepanelen status van bouwproduct geven’ Holland Solar: ‘Geen enkel zonnepaneel is het waard om voor te sterven’...
Vacatures
Fronius zoekt:

Technical Sales Advisor

Fulltime (40 uur) - België
Lens zoekt:

Key Accountmanager

Fulltime (40 uur) - Amsterdam, 1094BB, 75E
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!