Solar Magazine - Wonen Wittem en Wocozon voorzien honderden huurwoningen van zonnepanelen
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Wonen Wittem en Wocozon voorzien honderden huurwoningen van zonnepanelen
© Wocozon

Wonen Wittem en Wocozon voorzien honderden huurwoningen van zonnepanelen

Wonen Wittem gaat haar huurders de mogelijkheid bieden om zonnepanelen te laten installeren. De Limburgse woningcorporatie gaat hiertoe een samenwerking aan met Wocozon.

Wonen Wittem is actief in het Zuid-Limburgse dorp Mechelen en al actief sinds 1949. De woningcorporatie verhuurt ongeveer 470 woningen.

Lagere woonlasten
In een tijd waarin huurders te maken krijgen met stijgende energieprijzen wil de corporatie haar huurders helpen door met zonnepanelen de maandelijkse energielasten, en dus de woonlasten, te verminderen.

In korte tijd heeft Wonen Wittem daarom besloten de handen ineen te slaan met Wocozon dat als maatschappelijk doel heeft om bewoners van sociale huurwoningen zoveel mogelijk de kans te bieden om via hun woningcorporatie te profiteren van zonnestroom.

Aanspreekpunt
Met Wocozon kiest de woningcorporatie voor één vaste partner, die zowel het aanspreekpunt is voor de huurders alsook de installatie en plaatsing regelt. Het is de bedoeling om al in 2023 de eerste 60 woningen te voorzien van zonnepanelen. Het streven is vervolgens om vanaf 2024 op korte termijn het gehele woningbezit te voorzien van zonnepanelen.

Bewoners van de geselecteerde woningen ontvangen binnenkort een informatiebrief van Wonen Wittem. Enige weken later krijgen huurders ook een persoonlijk aanbod van Wocozon, zodat ze gelijk kunnen zien hoeveel ze jaarlijks met zonnepanelen kunnen besparen. Ook wordt er een inloopmiddag/avond gehouden voor alle vragen over het aanbod.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2023

De Marktgids Zonne-energie 2023 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Zakelijke verkopen mogen niet opnieuw achterblijven, Vlaamse en Nederlandse zonne-energiesector verwachten...
Vacatures
Zonnefabriek zoekt:

Sales medewerker binnendienst

32-40 uur - Amsterdam
BayWa r.e. Solar Systems S.à. r.l. zoekt:

Sales Representative

Fulltime (40 uur) - Bijsterhuizen 1160D 6546 AS Nijmegen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!