Solar Magazine - Sunova Solar levert PowerField 122 megawattpiek zonnepanelen voor zonneparken
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Sunova Solar levert PowerField 122 megawattpiek zonnepanelen voor zonneparken
© PowerField

Sunova Solar levert PowerField 122 megawattpiek zonnepanelen voor zonneparken

Sunova Solar heeft een overeenkomst getekend met PowerField voor de levering van 122 megawattpiek aan zonnepanelen. De Chinese fabrikant levert de zonnepanelen voor zonneparken eind december uit.

Voor PowerField’s zonneparken zullen zonnepanelen met een vermogen van 545 wattpiek per stuk uit de serie Hi-Milo worden gebruikt. De zonnepanelen zijn volgens de fabrikant uitgerust met geavanceerde zonneceltechnologie en worden vervaardigd met volledig geautomatiseerde productieapparatuur.

1 gigawattpiek
‘De zonnepanelen zullen ons helpen onze zonneparken te realiseren en hiermee ongeveer 60.000 gemiddelde Nederlandse huishoudens van duurzame energie te voorzien en jaarlijks meer dan 150.000 ton CO2-uitstoot te voorkomen’, stelt Jean-Louis Bertholet, chief executive officer van PowerField. ‘Dit is een belangrijke bijdrage aan ons doel om binnen 5 jaar 1 gigawattpiek aan operationele zonneparken te bezitten.” 

William Sheng, chief executive officer van Sunova Solar, voegt toe: ‘We zijn erg trots op de samenwerking met PowerField bij deze belangrijke projecten in Nederland, die op wederzijds vertrouwen zijn gebaseerd. Dit partnerschap zal onze aanwezigheid en concurrentiepositie in deze regio verder uitbreiden. Vanwege de enorme hoeveelheid hernieuwbare elektriciteit die deze projecten zullen opwekken, is het een indrukwekkende mijlpaal in het realiseren van onze visie om onze zonnepanelen verder te leveren aan grote projecten op utiliteitsschaal, naast de residentiële, commerciële en industriële dakenmarkten waar we al succesvol in zijn.’

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2023

De Marktgids Zonne-energie 2023 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Zakelijke verkopen mogen niet opnieuw achterblijven, Vlaamse en Nederlandse zonne-energiesector verwachten...
Vacatures
ODE Vlaanderen zoekt:

Beleidsmedewerker zon

Fulltime (40 uur) - Brussel
BayWa r.e. Solar Systems S.à. r.l. zoekt:

Sales Representative

Fulltime (40 uur) - Bijsterhuizen 1160D 6546 AS Nijmegen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!