Solar Magazine - LTO Bedrijven neemt aandeel in duurzame-energieadviesbureau Full Power Support
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
LTO Bedrijven neemt aandeel in duurzame-energieadviesbureau Full Power Support
© Erik Koole | Dreamstime.com

LTO Bedrijven neemt aandeel in duurzame-energieadviesbureau Full Power Support

LTO Bedrijven wordt aandeelhouder van Full Power Support, een bedrijf dat advies geeft aan ondernemers in de agrarische sector op het terrein van productie en gebruik van duurzame energie.

Met de participatie wil LTO Bedrijven bijdragen aan de transitie van de land- en tuinbouw en boeren en tuinders begeleiden in het genereren van toekomstbestendige verdienmodellen naast de primaire agrarische productie.

50 procent
LTO Bedrijven en Waltmans Beheer houden per 1 januari 2023 beiden 50 procent van de aandelen in Full Power Support.

Full Power Support ondersteunt klanten met een breed scala aan energievraagstukken, zoals advies bij het aangaan van energiecontracten, rendementsberekeningen voor investeringen in duurzame-energieprojecten, het aanvragen van subsidies via de SDE++ en ISDE, begeleiding en projectmanagement van zonneparken, ondersteuning bij het aangaan van netaansluitingen en meetcontracten.

NLgroen
LTO Bedrijven en Waltmans fuseerden in 2021 al met de handelsplatformen NLgroen, MEGAwind en Energie van Boeren binnen de joint venture NLgroen, dat zich focust op de handel in groenrechten voor energie en biodiversiteitsdiensten.

Patrick Bramer, algemeen directeur van LTO Bedrijven, over de nieuwe stap: ‘LTO Bedrijven breidt zijn brede portfolio binnen het agrarische domein verder uit om sectorontwikkeling mogelijk te maken en de waarde voor leden en klanten te vergroten. Vanuit de succesvolle samenwerking die we binnen NLgroen hebben met Nick Waltmans, is een bundeling van de energieadviesactiviteiten een goede volgende stap. De energietransitie is een complexe en tegelijkertijd kansrijke ontwikkeling voor boeren en tuinders. LTO Bedrijven faciliteert agrarische bedrijven hier graag in.’

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

September 2022

Verzekeraars massaal gestopt met vergoeden onzichtbare schade aan zonnepanelen Belangenorganisaties verdeeld over afbouw salderingsregeling zonnepanelen HERO: van toxisch pv-glas naar circulaire glas-polymeerfrontsheet voor zonnepanelen...
Vacatures
kWh People zoekt:

Projectontwikkelaar Energieopslag

Fulltime (40 uur) - Noord-Brabant
kWh People zoekt:

Chief Commercial Officer

Fulltime (40 uur) - Eindhoven
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!