Solar Magazine - REC start productie van nieuwe TwinPeak 5 zonnepanelen
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
REC start productie van nieuwe TwinPeak 5 zonnepanelen
© REC Solar

REC start productie van nieuwe TwinPeak 5 zonnepanelen

REC Group is gestart met de productie van de zonnepaneelserie TwinPeak 5. De nieuwe zonnepanelen zijn in 2 varianten beschikbaar, waaronder een volledige zwarte uitvoering.

De nieuwe producten werden deze maand voor het eerst aan de Europese klanten voorgesteld op het evenement Key Energy in Italië.

410 wattpiek
In 2014 introduceerde REC zijn gepatenteerde split cell- en junction box-technologie en zette daarmee een nieuwe standaard. De lancering van de vijfde TwinPeak-generatie is de derde productintroductie van REC in het huidige kalenderjaar.

De TwinPeak 5-serie kent een vermogen tot 410 wattpiek en is verkrijgbaar in varianten met zowel witte als zwarte backsheets en beschikt over 120 gehalveerde p-type monokristallijne siliciumzonnecellen met multibusbarverbindingen. Dankzij het 30 millimeter dunne frame en de supportbars aan de achterzijde is het zonnepaneel bestand tegen zware belastingen tot 7000 pascal.

25 jaar garantie
Net als andere REC-producten komt het nieuwe zonnepaneel in aanmerking voor de verlengde REC ProTrust-garantie; inclusief tot 25 jaar garantie op het product, de prestaties en het geleverde werk voor systemen die door REC Certified Solar Professional-installateurs zijn geplaatst.

De productie van de REC TwinPeak 5 vindt plaats in Singapore. De eerste leveringen in Azië-Pacific zijn voorzien in december 2022 en in Europa in januari 2023.

Bekijk alle specificaties van de nieuwe zonnepanelen van REC hier in de Solar Magazine Productzoeker.

Deel dit bericht

Producten uit de Solar Magazine Productzoeker

Nu in Solar Magazine

September 2022

Verzekeraars massaal gestopt met vergoeden onzichtbare schade aan zonnepanelen Belangenorganisaties verdeeld over afbouw salderingsregeling zonnepanelen HERO: van toxisch pv-glas naar circulaire glas-polymeerfrontsheet voor zonnepanelen...
Vacatures
kWh People zoekt:

Chief Commercial Officer

Fulltime (40 uur) - Eindhoven
kWh People zoekt:

Projectontwikkelaar Energieopslag

Fulltime (40 uur) - Noord-Brabant
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!