Solar Magazine - Ervaren accountmanager
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nederlands Charged start met productie van nieuwe thuisbatterij voor zonnepanelen
© Charged

Nederlands Charged start met productie van nieuwe thuisbatterij voor zonnepanelen

Charged begint in september met de productie van de nieuwe thuisbatterij Sessy. Het Nederlandse bedrijf heeft met succes een crowdfunding afgerond voor zijn thuisaccu voor eigenaren van zonnepanelen.

De start-up uit Ulft startte vorige maand een crowdfundingactie onder potentiële klanten. In 3 maanden tijd zijn ruim 600 Sessy’s besteld. Nu de crowdfunding is afgerond, kan de productie van start.

Testbatterijen
‘Mensen hebben massaal ingetekend voor de voorverkoop. Dat gaf ons het duwtje dat we nodig hadden’, zegt directeur en medeoprichter Roeland Nagel van Charged.

Eerst zullen de testbatterijen van de band rollen en in het najaar de Sessy’s voor de consument. Die worden in het eerste kwartaal van 2023 geleverd. Omdat veel consumenten tijdens de actie wel belangstelling toonden, maar toch wilden afwachten, denkt Charged snel te kunnen opschalen. Daarvoor zoekt de start-up investeerders.

Alle omvormers
Door de slimme software zorgt de Sessy er volgens het bedrijf voor dat bezitters van zonnepanelen meer eigen zonnestroom gebruiken en dat mensen met een dynamisch energiecontract zelfs geld kunnen verdienen met hun thuisbatterij.

De Sessy werkt volgens het bedrijf met alle merken omvormers. Hij past in een zogeheten open ecosysteem van apparaten die via het internet met elkaar communiceren, zoals laadpalen of huishoudelijke apparatuur. Charged stelt dat de batterij de zelfconsumptie van de stroom opgewekt door de zonnepanelen met 30 procent verhoogt: van gemiddeld 30 tot 40 naar 60 tot 80 procent.

Bekijk hier welke thuisbatterijen er al in de Benelux te koop zijn.

Deel dit bericht

Dit is een artikel van

Nu in Solar Magazine

Maart 2023

Certificeringsregeling in de maak bij InstallQ: ‘Licence to operate voor zakelijke pv-projecten’ iMVO-convenant hernieuwbare energie klaar: ‘Zonne-energiesector mag ogen niet sluiten, niks doen geen optie’ NIYATA...

Ervaren accountmanager

Everday - Fulltime (40 uur) - Rosmalen, Graafsebaan 135

Iedere dag het maximale uit de zon halen, dat is de belofte van Everday. Wij beheren en onderhouden grootzakelijke zonnestroominstallaties door heel Nederland. Zit sales in jouw bloed en wil jij jezelf ook iedere dag vol positieve energie inzetten om er het maximale uit te halen? Met jouw ondernemende karakter, daadkracht en expertise maken wij onze groeiambities en beloftes aan onze klanten waar. Samen zetten wij in op langdurige relaties. Dat doen we met onze medewerkers en onze opdrachtgevers. Als jij wilt bijdragen aan de groei van Everday en uitblinkt in het bouwen en onderhouden van klantrelaties, dan ben jij de Accountmanager Everday die wij zoeken.

Wat ga jij doen?

In de functie van Accountmanager Everday ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Je houdt je dagelijks bezig met het acquireren van nieuwe klanten en met het onderhouden van bestaande relaties. Je bent verantwoordelijk voor het succesvol doorlopen van het gehele salesproces, van acquisitie tot en met het closen van de deal.

Jij overziet het speelveld, bouwt en onderhoudt een groot netwerk in de grootzakelijke zonnestroommarkt, brengt (veranderende) klantbehoeften in kaart en draagt bij aan de doorvertaling naar nieuwe product-marktcombinaties. Je deinst er niet voor terug om de telefoon te pakken, om op iemand af te stappen of om presentaties te geven tijdens events.

Als Accountmanager Everday onderhandel je met klanten over tarieven, voorwaarden en werkzaamheden op het gebied van beheer en onderhoud van grootzakelijke zonnestroomsystemen. Hierbij maken we onderscheid tussen Operations & Maintenance (O&M) en Solar Asset Management. Jij bent verantwoordelijk voor het goed vastleggen van de contractuele afspraken en krijgt hierbij volop ruimte voor ondernemerschap. Je hebt voor het uitbrengen van de offerte aan klanten interne afstemming over de contractvoorwaarden die je aan onze klanten wilt aanbieden.

Wie zijn wij?

Everday komt voort uit 13 jaar ervaring in O&M en Solar Asset Management. Dertien jaar waarin meer dan 300 installaties, samen goed voor meer dan 1 miljoen zonnepanelen en een vermogen van 500 MWp, in beheer zijn genomen. Dat staat gelijk aan het stroomverbruik van ruim 100.000 huishoudens. Hiermee neemt Everday een centrale positie in binnen de energietransitie in Nederland. Het is de ambitie van Everday de impact op een duurzame samenleving nog verder te vergroten. Door de inzet van eigen field service engineers, service monteurs, data analisten en asset managers zorgt Everday dagelijks voor maximale prestaties van uw grootzakelijke zonnestroomsystemen op dak en land. Dit doet Everday voor en in samenwerking met (inter)nationale ontwikkelaars en investeerders, EPC-partijen, lokale energie coöperaties en eigenaren van grootzakelijk vastgoed vanaf 5.000 m2.

We hebben de ambitie om de komende jaren sterk te blijven groeien. Zo zijn wij in 2022 gegroeid van 10 naar 23 medewerkers. En we zetten de groei in 2023 door.

Jouw Team

Je bent onderdeel van het commercieel team van Everday, bestaande uit een commercieel manager en accountmanagers. We worden in het team daarbij ondersteund door een sales- en marketingmedewerker.

Jouw profiel

Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau en je beschikt over minimaal 4 jaar relevante werkervaring in de sales. Bij voorkeur heb je affiniteit met elektrotechniek en ben je geïnteresseerd in zonnestroom. Ervaring in de solar is een pré. Je bent beschikbaar voor 40 uur per week.

Verder ben je:

 • Klantgericht en flexibel: je kan snel schakelen en tegelijk de kwaliteit van je werk hoog houden;
 • Commercieel en ondernemend: je signaleert en benut commerciële kansen. Je hebt een hoge gunfactor en krijgt energie van het binden en behouden van onze bestaande en nieuwe klanten;
 • Een echte teamplayer: je werkt graag samen aan een goed resultaat met je team;
 • Resultaatgericht: je bent praktisch, initiatiefrijk, zelfverzekerd, gaat door tot het klaar is en denkt in mogelijkheden.
   

Wat bieden we jou?
Everday kenmerkt zich door een informele werksfeer, relatief jonge collega’s en aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Daarnaast bieden wij:

 • Marktconform salaris tussen € 3.500,- en € 4.900,- bruto per maand o.b.v. 40 uur, afhankelijk van je kennis en ervaring. Exclusief 8% vakantietoeslag;
 • Een bonusregeling van maximaal 2 bruto maandsalarissen per jaar;
 • Een individueel keuzebudget (8,33% van je bruto jaarsalaris) waarmee je zelf keuzes kunt maken in arbeidsvoorwaarden. Bijvoorbeeld het kopen van extra verlofdagen;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband (40 uur);
 • Een uitstekende pensioenregeling bij Zwitserleven;
 • Een uitstekende arbeidsongeschiktheidsverzekering die voor werknemers premievrij is;
 • Een leaseauto, een telefoon en een laptop en de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken;
 • Een speciaal en aantrekkelijk personeelstarief op onze duurzame stroom en bosgecompenseerd gas;
 • Een ongekend goede werksfeer en in Rosmalen 150 enthousiaste collega’s waar je blij van wordt;
 • Volop mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen, onder andere met de trainingen uit ons leerplatform Greenhouse;
 • Werkzaam zijn in het hart van de energietransitie;
 • Ons eigen Activiteitencommissie dat allerlei sportieve, creatieve en toffe activiteiten organiseert.

Ben jij de juiste kandidaat?
Bij Everday krijg je de mogelijkheid om écht een verschil te maken bij het versnellen van de transitie naar een duurzame(re) samenleving. Als we tegelijkertijd kunnen bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling met ruimte voor eigen inbreng en vooral ook werkplezier dan komen we met z’n allen verder. Heb jij wat er nodig is om ons team aan te vullen? Wil jij met ons meegroeien?

Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet!

Heb je toch nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Bas IJpelaar (commercieel manager Everday) op 06-21983239 of met Rob Hulsen (HR Business Partner) op 06-24688846.

Stuur je sollicitatie naar: [email protected]

Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!